Nvidia Gpu'yu seç ayrıca oyun ayarlarını kontrol et sabitlimi diye, vsync açıkmı diye falan kontrol etARKADAŞLAR YENİ LAPTOP ALDIM lenovo LEGİON 5 LOLA GİRİYORUM FPS 60 SABİTLENİYOR ŞU AYARLARLA İLGİLİ OLABİLİR Mİ
HOCAM NVDİA GPU SEÇİNCE FOTO ATIYORUM NE YAPMAM LAZIM EKRAN 2 KABLOLUYU SECİYORUM TEKRAR DAHİLİ EKRAN 1 E ALIYOR KENDİNİ KAYIT ETMİYORNvidia Gpu'yu seç ayrıca oyun ayarlarını kontrol et sabitlimi diye, vsync açıkmı diye falan kontrol et
Bende anlamadım bayadır laptop kullanmıyorum kullanan arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar maalesef elimden bu kadarı geliyor :/HOCAM NVDİA GPU SEÇİNCE FOTO ATIYORUM NE YAPMAM LAZIM EKRAN 2 KABLOLUYU SECİYORUM TEKRAR DAHİLİ EKRAN 1 E ALIYOR KENDİNİ KAYIT ETMİYOR
Bendede laptop var bakıyımTEŞEKÜRLER BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLABİLİR Mİ
hocam valodada 20 30 fps alıyorum bu ekran 2 kablolu ekranı secmem lazım secince geri 1 e alıyor 1 de dahili ekran var 2 de harici ekran var rtx 3070 onu kullanamıyorum ne yapacamEkran 2 siz bir monitör bağlarsanız,aktif olur. Oyun ayarlarından vsync kapatmslısın.
zahmet olmasa 2 gündür bununla uğraşıyorumBendede laptop var bakıyım
hocam rtx 3070 ekran kartı var ryzen 7 5800h işlemci var işlemcinin dahili ekran kartını kullanıyor rtx 3070 kullanmıyor o yüzden fps düşük veriyor nasıl rtx 3070 gececem bilmiyıorumEkran 2 siz bir monitör bağlarsanız,aktif olur. Oyun ayarlarından vsync kapatmslısın.