Neler Yeni

LoL'den nasıl kurtulabilirim?

Vaffid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emre Onat Kayışoğlu
valorant apex ve pek sevmesem de fortnite rocket league gibi oyunlar oyna

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
Metehan Akyalı
Dondurma çubukları zımpara kağıdı . Siz ne kullanıyorsanız hepsinin linki var mı rica etsem?
AHŞAP DİL ÇUBUĞU KALIN DONDURMA ÇUBUĞU ABESLANG Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) ( Dondurma çubuğu + tutkal )
Zımparayı esnaftan satın alıyorum ama bir ince zımpara bir de kalın zımpara alın. Numarası çok önemli değil.
İnce olanla kalın olan arasında fark olsun yeterli.
35 mm Yaylı Mandal Tip Kıskaç İşkence Seti 4 Parça Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) ( Makas mengene )
5 Bıçaklı Çok Amaçlı Katlanabilir Falçata Halı Alçıpan Falçatası Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) ( Maket bıçağı )
Maket bıçağı 5-6 liralık esnafta satılanlardan da olabilir. Fark etmez.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
AHŞAP DİL ÇUBUĞU KALIN DONDURMA ÇUBUĞU ABESLANG Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) ( Dondurma çubuğu + tutkal )
Zımparayı esnaftan satın alıyorum ama bir ince zımpara bir de kalın zımpara alın. Numarası çok önemli değil.
İnce olanla kalın olan arasında fark olsun yeterli.
35 mm Yaylı Mandal Tip Kıskaç İşkence Seti 4 Parça Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) ( Makas mengene )
5 Bıçaklı Çok Amaçlı Katlanabilir Falçata Halı Alçıpan Falçatası Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) ( Maket bıçağı )
Maket bıçağı 5-6 liralık esnafta satılanlardan da olabilir. Fark etmez.
Bilmediğimden soruyorum. Mandal Kıskaç Seti ne işe yarar?

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
Metehan Akyalı
Bilmediğimden soruyorum. Mandal Kıskaç Seti ne işe yarar?
Çubukları birbirine yapıştırdıktan sonra, mandal kıskaç ile sıkıştırıp yaklaşık 45 dk. - 1 saat arası kurumaya bırakacaksınız.
Daha iyi yapışmasını sağlar. Arada boşluk kalmaması için.

IronClaw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mustafa
Eski pc kötü dedim. Şimdiki 1660 ti lı benim için canavar. Hem çevremde arkadaşlarımda kimse Gta V oynamıyor.
bazı discord sunucuları var orada oynayacak birilerini bulabilirsin mesela ben canım sıkıldıkça giriyom 16 kişilik playlist falan zevkli oluyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Çubukları birbirine yapıştırdıktan sonra, mandal kıskaç ile sıkıştırıp yaklaşık 45 dk. - 1 saat arası kurumaya bırakacaksınız.
Daha iyi yapışmasını sağlar. Arada boşluk kalmaması için.
Bi şey daha var. Gönderdiğin çubukların bir tanesi mi 4.90 TL. Çok fazla değil mi?

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,902
İsim
Metehan Akyalı
Bi şey daha var. Gönderdiğin çubukların bir tanesi mi 4.90 TL. Çok fazla değil mi?
tabii ki de hayır. Site üzerinde açılan sayfada " Miktar " yazıyor. Ordan 50 tane seçip tutkala istemiyorum derseniz 4.90 TL tutuyor. Adet dediği de eğer 2 adet seçerseniz 100 tane almış olursunuz. Yani 50'li paketten 1 adet anlamına geliyor o.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,427
Üyeler
162,685
Son üye
kelelvan
Top Bottom