AHŞAP DİL ÇUBUĞU KALIN DONDURMA ÇUBUĞU ABESLANG Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) ( Dondurma çubuğu + tutkal )Dondurma çubukları zımpara kağıdı . Siz ne kullanıyorsanız hepsinin linki var mı rica etsem?
Bilmediğimden soruyorum. Mandal Kıskaç Seti ne işe yarar?AHŞAP DİL ÇUBUĞU KALIN DONDURMA ÇUBUĞU ABESLANG Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) ( Dondurma çubuğu + tutkal )
Zımparayı esnaftan satın alıyorum ama bir ince zımpara bir de kalın zımpara alın. Numarası çok önemli değil.
İnce olanla kalın olan arasında fark olsun yeterli.
35 mm Yaylı Mandal Tip Kıskaç İşkence Seti 4 Parça Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) ( Makas mengene )
5 Bıçaklı Çok Amaçlı Katlanabilir Falçata Halı Alçıpan Falçatası Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) ( Maket bıçağı )
Maket bıçağı 5-6 liralık esnafta satılanlardan da olabilir. Fark etmez.
Çubukları birbirine yapıştırdıktan sonra, mandal kıskaç ile sıkıştırıp yaklaşık 45 dk. - 1 saat arası kurumaya bırakacaksınız.Bilmediğimden soruyorum. Mandal Kıskaç Seti ne işe yarar?
bazı discord sunucuları var orada oynayacak birilerini bulabilirsin mesela ben canım sıkıldıkça giriyom 16 kişilik playlist falan zevkli oluyorEski pc kötü dedim. Şimdiki 1660 ti lı benim için canavar. Hem çevremde arkadaşlarımda kimse Gta V oynamıyor.
Bi şey daha var. Gönderdiğin çubukların bir tanesi mi 4.90 TL. Çok fazla değil mi?Çubukları birbirine yapıştırdıktan sonra, mandal kıskaç ile sıkıştırıp yaklaşık 45 dk. - 1 saat arası kurumaya bırakacaksınız.
Daha iyi yapışmasını sağlar. Arada boşluk kalmaması için.
tabii ki de hayır. Site üzerinde açılan sayfada " Miktar " yazıyor. Ordan 50 tane seçip tutkala istemiyorum derseniz 4.90 TL tutuyor. Adet dediği de eğer 2 adet seçerseniz 100 tane almış olursunuz. Yani 50'li paketten 1 adet anlamına geliyor o.Bi şey daha var. Gönderdiğin çubukların bir tanesi mi 4.90 TL. Çok fazla değil mi?