Neler Yeni

Yardım Ls2 rapid 2 kafama zor giriyor

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda doğan
Ls2 rapid 2 aldım ama kafaya girerken baya zorlanıyo çıkartırkende ama kafa içeri girince baskı pek hissetmiyom içerde rahat yebi diyemi böyle? Kafam tam s bedene uygun geliyo bide tam elime uygun eldiven aldım oda çok hafif sıkıyo zamanla açıyorlar mı?

Ekler

• IMG_20250125_153009.jpg
    IMG_20250125_153009.jpg
    3.4 MB · Hit: 40
  • IMG_20250125_153006.jpg
    IMG_20250125_153006.jpg
    3.3 MB · Hit: 38

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Enis Solak
Çene altında bağladığın emniyet kemerinin kulakçıklarını sağa ve sola doğru gerdirerek kafana geçirirsen sorunsuz şekilde giyersin tabii uygun olan bedeni aldıysan.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eldiven normal kullandıkça açılır. Kaskı iki kulak tarafından tutup mu geçiriyorsun? Onun da padleri zamanla yumuşar ama çok zorluyorsa pek bir etkisi olmaz yanlış bedeni almış olabilirsin denemeden mi aldın?

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hele bi kullan magazalarda vesaire denedinmi oluyormu @Skynel
İnt'den aldım mağaza uzak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eldiven normal kullandıkça açılır. Kaskı iki kulak tarafından tutup mu geçiriyorsun? Onun da padleri zamanla yumuşar ama çok zorluyorsa pek bir etkisi olmaz yanlış bedeni almış olabilirsin denemeden mi aldın?
Denemedim ama kafa yapım s beden kulakları evet yandan tutup sokunca biraz daha rahatlıyo

hele bi kullan magazalarda vesaire denedinmi oluyormu @Skynel

Denemedim ama kafa yapım s beden kulakları evet yandan tutup sokunca biraz daha rahatlıyo
Çene altında bağladığın emniyet kemerinin kulakçıklarını sağa ve sola doğru gerdirerek kafana geçirirsen sorunsuz şekilde giyersin tabii uygun olan bedeni aldıysan.
3850'ye aldım kaskı sizce değer mi

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

3850'ye aldım kaskı sizce değer mi
Kask kalıpları markadan markaya değişiyor. Herhangi bir bayiden deneyip sonra netten alırsan daha iyi olur. Bütçeye biraz daha ekleyip hjc c70 c70n tercih ederdim.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda doğan

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda doğan

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda doğan
Aynısı. Güncellenmiş hali onu alsan daha iyi olur. Ucuz olan hangisi ise onu da tercih edebilirsin.
Normalde bi kaska bu kadar para vermek baya can yakıyor motorcu değilim ama araba almadan önce sürüş nedir frenlemesi falan nedir trafikte nelere dikkat edilmedi diye scooter sürüyom sırf onun için alıyom motosikletden daha tehlikeli bide kafayı vurursan ls2 rapid 2 vuruyorum çarpma anında kırılabilirmiş gibi bir kalite hissiyatı var malzeme öyle gibi

Aynısı. Güncellenmiş hali onu alsan daha iyi olur. Ucuz olan hangisi ise onu da tercih edebilirsin.
C70n daha uygun ama bu kaskların siyahı bide beyazı var siyah yazın daraltır diyorlar beyaz sararır diyorlar siyah bide parlak gibi çizilme sorunu falan olur mu

Top Bottom