Barış özcan bu konuyla ilgili daha yeni video attı ona bakabilirsin?arkadaşlar istemli bir şekilde nasıl lucid rüya görürüm bi ara denk geldim çok zevkli oluyor bir daha yapmak istiyorum birde astral seyahat konusu sonra gaza geldim o yüzden bu soruyu soruyorum
astral seyehat gaza gelincek bişey değilarkadaşlar istemli bir şekilde nasıl lucid rüya görürüm bi ara denk geldim çok zevkli oluyor bir daha yapmak istiyorum birde astral seyahat konusu sonra gaza geldim o yüzden bu soruyu soruyorum
baktım ama nasıl yapabileceğim hakkında bilgi alamadım o yüzden foruma sordumBarış özcan bu konuyla ilgili daha yeni video attı ona bakabilirsin?
astral seyehat a gaza gelmedim zaten konu açılınca bir çok kişidi yeterli bilgi gördüğüm için gaza geldim dedim yoksa astral le işim olmazastral seyehat gaza gelincek bişey değil
kankam olay astral değil lucid rüya daha pasif bir olay olduğu için yoksa astralden biraz tırsarımSalın şu konuyu.
kendı rüyanı kontrol etmek kolay odaklanman lazımastral seyehat a gaza gelmedim zaten konu açılınca bir çok kişidi yeterli bilgi gördüğüm için gaza geldim dedim yoksa astral le işim olmaz
bilgi için teşekkürler deneyeceğimkendı rüyanı kontrol etmek kolay odaklanman lazım