Neler Yeni

m.2 ssd sıcaklık

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
sizce 61derece normalmi toshiba rc500 m.2ssdsini kullanıyorum imzamda mevcut sistemim

Ekler

• 3.png
    3.png
    486.4 KB · Hit: 37

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
büyük ihtimalle m2 den alakalıdır ekran kartından ısınıyordur kasanıza 1 tane fan alıp havayı dışarıya atmayı sağlayarak problemi ortadan kaldırabilirsiniz (y)

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartın ve psun ne
bu 2ci oldu corsair ws 550 yeni beyaz olanından ekran kartım msi ventus 1660 süper
Mesaj otomatik birleştirildi:

büyük ihtimalle m2 den alakalıdır ekran kartından ısınıyordur kasanıza 1 tane fan alıp havayı dışarıya atmayı sağlayarak problemi ortadan kaldırabilirsiniz (y)
1tane fanı alırım dert değilde nereye koyucam :D benim kasam corsair carbide spec delta

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
bu 2ci oldu corsair ws 550 yeni beyaz olanından ekran kartım msi ventus 1660 süper

1tane fanı alırım dert değilde nereye koyucam :D benim kasam corsair carbide spec delta
üst tarafta mutlaka fan koyma yeri vardır

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili

Psu da yetiyo aslında kabloları tam takılımı kontorl etsen bi

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
üst taraf toz filtresi :D

kasanın fotoğraafını atayımmı :D
SPEC-DELTA RGB'nin dış tasarımında dikkatinizi çekecek ilk şey şeffaf ön yüzeyini süsleyen, her biri altışar adet ayarlanabilen RGB LED ile aydınlatılmış üç adet 120mm fan. Oldukça sessiz çalışan bu fanların dördüncüsü de kasada egzoz fanı olarak görev almakta. Ayrıca eğer dilerseniz üst kısma 2x120mm veya 2x140mm fan takabiliyorsunuz. Hatta ön taraftaki üç adet fanı bile dilerseniz 2x140mm ile değiştirmeniz mümkün.
chip onlineden bir yazı 2 tane daha fan takabilmeniz mümkün o kasayı çok iyi biliyorum en çok satan kasalardan olabilir :D

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
SPEC-DELTA RGB'nin dış tasarımında dikkatinizi çekecek ilk şey şeffaf ön yüzeyini süsleyen, her biri altışar adet ayarlanabilen RGB LED ile aydınlatılmış üç adet 120mm fan. Oldukça sessiz çalışan bu fanların dördüncüsü de kasada egzoz fanı olarak görev almakta. Ayrıca eğer dilerseniz üst kısma 2x120mm veya 2x140mm fan takabiliyorsunuz. Hatta ön taraftaki üç adet fanı bile dilerseniz 2x140mm ile değiştirmeniz mümkün.
chip onlineden bir yazı 2 tane daha fan takabilmeniz mümkün o kasayı çok iyi biliyorum en çok satan kasalardan olabilir :D
toz filtresinemi koyacam :D fanları

PSU da yetiyo aslında kabloları tam takılımı kontorl etsen bi
vatanda montajını yaptırdım hemben kablolardan bişe anlamamki ztn psu koruyucu yerin altında kalıyor

Top Bottom