Ekran kartına yakınsa ondan olabilirsizce 61derece normalmi toshiba rc500 m.2ssdsini kullanıyorum imzamda mevcut sistemim
Ondan kaynaklı olabilirtam üstünde
Ekran kartın ve psun nebi ara daha yeni oldu bi anda PC dondu garip bi ses çıktı gpu kullanımım 0a düştü bu konuda napmalıyım
bu 2ci oldu corsair ws 550 yeni beyaz olanından ekran kartım msi ventus 1660 süperEkran kartın ve psun ne
1tane fanı alırım dert değilde nereye koyucam benim kasam corsair carbide spec deltabüyük ihtimalle m2 den alakalıdır ekran kartından ısınıyordur kasanıza 1 tane fan alıp havayı dışarıya atmayı sağlayarak problemi ortadan kaldırabilirsiniz
üst tarafta mutlaka fan koyma yeri vardırbu 2ci oldu corsair ws 550 yeni beyaz olanından ekran kartım msi ventus 1660 süper
Mesaj otomatik birleştirildi:
1tane fanı alırım dert değilde nereye koyucam benim kasam corsair carbide spec delta
üst taraf toz filtresiüst tarafta mutlaka fan koyma yeri vardır
kasanın fotoğraafını atayımmıüst tarafta mutlaka fan koyma yeri vardır
Psu da yetiyo aslında kabloları tam takılımı kontorl etsen bibu 2ci oldu corsair ws 550 yeni beyaz olanından ekran kartım msi ventus 1660 süper
1tane fanı alırım dert değilde nereye koyucam benim kasam corsair carbide spec delta
SPEC-DELTA RGB'nin dış tasarımında dikkatinizi çekecek ilk şey şeffaf ön yüzeyini süsleyen, her biri altışar adet ayarlanabilen RGB LED ile aydınlatılmış üç adet 120mm fan. Oldukça sessiz çalışan bu fanların dördüncüsü de kasada egzoz fanı olarak görev almakta. Ayrıca eğer dilerseniz üst kısma 2x120mm veya 2x140mm fan takabiliyorsunuz. Hatta ön taraftaki üç adet fanı bile dilerseniz 2x140mm ile değiştirmeniz mümkün.üst taraf toz filtresi
kasanın fotoğraafını atayımmı
toz filtresinemi koyacam fanlarıSPEC-DELTA RGB'nin dış tasarımında dikkatinizi çekecek ilk şey şeffaf ön yüzeyini süsleyen, her biri altışar adet ayarlanabilen RGB LED ile aydınlatılmış üç adet 120mm fan. Oldukça sessiz çalışan bu fanların dördüncüsü de kasada egzoz fanı olarak görev almakta. Ayrıca eğer dilerseniz üst kısma 2x120mm veya 2x140mm fan takabiliyorsunuz. Hatta ön taraftaki üç adet fanı bile dilerseniz 2x140mm ile değiştirmeniz mümkün.
chip onlineden bir yazı 2 tane daha fan takabilmeniz mümkün o kasayı çok iyi biliyorum en çok satan kasalardan olabilir
vatanda montajını yaptırdım hemben kablolardan bişe anlamamki ztn psu koruyucu yerin altında kalıyorPSU da yetiyo aslında kabloları tam takılımı kontorl etsen bi