Neler Yeni

M&B Bannerlord II alınır mı ?

1Abyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Talha Durdu
+120 saat warband gömdüm hala daha gişrme hevesim geliyor ancak hep aynı şeyler olduğu için biraz çekiniyorum. son zamanlarda steamde yapılan indirimle aklıma bannerlord almak geldi. sizce 12 dolar fiyatına değermi yada epic indiriminde daha yi fiyata mı gelir ? bu arada epic indirimi ne zaman olucak bilen var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
120 saat warband yazmışsın ama oynamamışsın bile denilebilir bannerlord görüntü kalitesi, diploması ve strateji anlamında çok daha iyisi bence alınır ben almıştım hala zevkle oynuyorum aldığın zaman para kasmak için demirciyle uğraşma daha güzel tadını çıkartabilirsin

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
alınır tabi alınmaz mı arasında baya fark var

1Abyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Talha Durdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
120 saat warband yazmışsın ama oynamamışsın bile denilebilir bannerlord görüntü kalitesi, diploması ve strateji anlamında çok daha iyisi bence alınır ben almıştım hala zevkle oynuyorum aldığın zaman para kasmak için demirciyle uğraşma daha güzel tadını çıkartabilirsin
doğru diyosunuz hocam 120 saat warband biraz gariban kalıyor. epic indirimlerinden haberdarmısınız acaba

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Eren Akgül
Vanilla hâline 60 saat gömdüğüm, modlarla +30 saat eklediğim bir oyundur kendisi. Öneririm. Fakat 12 dolar verilecek bir oyun değil; Game Pass alıp oynamak daha mantıklı. Oyunun kendisi, Minecraft gibi bir hevesle oynatıp sonra bıraktırıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet
+120 saat warband gömdüm hala daha gişrme hevesim geliyor ancak hep aynı şeyler olduğu için biraz çekiniyorum. son zamanlarda steamde yapılan indirimle aklıma bannerlord almak geldi. sizce 12 dolar fiyatına değermi yada epic indiriminde daha yi fiyata mı gelir ? bu arada epic indirimi ne zaman olucak bilen var mı
Alinir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende dün indirmeye bıraktım

Varex8

80+
Alınır, 50 dolar verilip 10 saatte biten oyunlara da benzemez (350 saatim var)

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Ubeydullah Can
Oyunu tam şuana oynuyordum ve bunu gördüm. 300 400 saatim var ve oyun gayet iyi. Bolca güzel mod kurup oynamak zaten Bannerlordun olayı denebilir, mod kurun oynayın kesinlikle. Warband ile arasında birazcık eksi farklar var hikayesel veya çeşitlilik anlamında ama işte modlarla arayı kapayabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,650
Üyeler
170,228
Son üye
Soydan42
Top Bottom