Ben bir klavyeyim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 291
arkadaşlar 8600 tl düşmüş telefon ihtiyacı m var reedr p13 blu max lite 2022 den geççem nasıldır oyun oynamicam
arkadaşlar 8600 tl düşmüş telefon ihtiyacı m var reedr p13 blu max lite 2022 den geççem nasıldır oyun oynamicam
Kamera için aldım ve bataryaGüzel fena değil üzmez hocam
O konuda gayet yeterli hocam arkadaşım kullanıyor kamera tartışılır ama yeterli seviyedeKamera için aldım ve batarya
oyun oynamicaksan iyi güzelarkadaşlar 8600 tl düşmüş telefon ihtiyacı m var reedr p13 blu max lite 2022 den geççem nasıldır oyun oynamicam
ram her gücü belirlemez ve 6 gb ram yeter şu beter reeder de n kurtuluyimde samsung s4 bile razıyım yeterki reeder kullanmiyimRedmi Note 12pro-13pro bakabilirdin. 8gb ram ve işlemci farkları bulunmakta ama iyi telefon h.o
pc var oynamam telefonda oyunoyun oynamicaksan iyi güzel
o zaman hayırlı olsunram her gücü belirlemez ve 6 gb ram yeter şu beter reeder de n kurtuluyimde samsung s4 bile razıyım yeterki reeder kullanmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pc var oynamam telefonda oyun
işlemcisi rezil değil para olsaydı 34 alırdım amaUzu süredir Kullanmaktayım işlemcisinin rezil olması dışında bir problem yok memnunum.
son derece kötü kasım kasılıyor işlemcisi çok zayıfarkadaşlar 8600 tl düşmüş telefon ihtiyacı m var reedr p13 blu max lite 2022 den geççem nasıldır oyun oynamicam
Bana yeter.son derece kötü kasım kasılıyor işlemcisi çok zayıf
Seri iade çek milletin bir bildiği var ki kötülüyor sana yetebilse bile.Bana yeter.