1 Maç için 200 Tl vereceğime özetini izlerim daha iyiBeinSports.
Öyle yap o zaman korsana destek yok.1 Maç için 200 TL vereceğime özetini izlerim daha iyi
Bu forumda korsan yasak değil sadece link paylaşımı yasak.Öyle yap o zaman korsana destek yok.
Kendinle çelişiyorsun. Hem site istiyorsun, hem de link yasak diyorsun.Bu forumda korsan yasak değil sadece link paylaşımı yasak.
Ben yasak demedim destek yok dedim.Bu forumda korsan yasak değil sadece link paylaşımı yasak.
Hayır, ben destek veriyorum? Kim demiş yok diye?Ben yasak demedim destek yok dedim.
Ben dedim BeinSports alanlar boşa alıyor değil mi?Hayır, ben destek veriyorum? Kim demiş yok diye?
Umrumda mı? Ben alamıyorum napayım, izlemeyeyim mi?Ben dedim BeinSports alanlar boşa alıyor değil mi?
İzleme, ya da izle girdiğin haklar ödenecekUmrumda mı? Ben alamıyorum napayım, izlemeyeyim mi?
Sen de korsan site önerisi istiyorsun işte, aynı şey.Bu forumda korsan yasak değil sadece link paylaşımı yasak.
Paran mı yok? Oynama. Paran mı yok? İzleme. Paran mı yok? Geber. Oh ne güzel ya.İzleme, ya da izle girdiğin haklar ödenecek![]()