Neler Yeni

Mac mini 24gb 512gb m4pro mu yoksa 15'm3air 24gb 512gb mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulkadir zorlu
Bütçe
70.000
Yazılım sektöründe çalışıyorum ve web geliştiricisiyim. Oyun ve uygulama geliştirmeye de merakım var. Bir yandan da kod yazmak için her zaman yanımda bir cihaz taşımayı düşünüyorum, ancak gerçekten her yerde kod yazıp yazamayacağımı veya buna ne kadar ihtiyaç duyacağımı bilmiyorum. Bu yüzden taşınabilir bir laptop mu almalıyım, yoksa daha güçlü bir masaüstü sistemi mi tercih etmeliyim, karar veremedim.

1905

80+ Silver
şuan halihazırda bir bilgisayarınız var mı ? varsa laptop mu masaüstü mü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdulkadir zorlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan halihazırda bir bilgisayarınız var mı ? varsa laptop mu masaüstü mü?
bir bilgisayarım kasa ama yükseltemem gerekli bende kökten bir çözüm olarak düşünüyorum satmayı düşünüyorum çünkü mevcut pc yi

1905

80+ Silver
bir bilgisayarım kasa ama yükseltemem gerekli bende kökten bir çözüm olarak düşünüyorum satmayı düşünüyorum çünkü mevcut pc yi
klasik bir cevap olacak ama fazla seyahat ediyorsanız tabiiki laptop daha iyi olacaktır, sabit bir yerde çalışıyorsanız ( 9-17 ofiste çalışmak gibi düşünün ama yazılımcıların pek böyle çalışması mümkün değil.) masaüstü de olabilir. eğer isterseniz hem mac mini m4 alıp hemde artan bütçeye gelecek en iyi macbook laptopu alabilirsiniz. bana göre m4 bile gayet güçlü ve yeterli olabilecek bir bilgisayar ama sizin ne kadar güçlü bir bilgisayara ihtiyacınız olduğunu tam anlamıyla bilmediğimden yorum yapamıyorum. m3 air işinizi görüyorsa m4 mac mini her türlü işinizi görecektir. artan bütçenizle de yine 16gb m3 air alabilirsiniz.

m4 mac mini 16gb ve m3 air 16gb (depolamayı harici olarak çözersiniz apple ın fahiş fiyatlarına para vermeyin.)

ekran 15 inç olsun derseniz 10k fark var bütçeyi aşıyor.

Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca macbook alacaksanız m4 air alın

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Ömer Murat KARACA
M4 Pro'lu cihaz + taşınabilir monitör alabilirsiniz. Çoğu taşınabilir monitör tek Type C kablosu ile çalışıyor. Hem kuvvetli hem taşınabilir bir cihaz olur, priz bulduğunuz yere oturup işinizi halledersiniz. Logitech MX Keys Mini ve ufak bir mouse ile taşımak kolay olacaktır

Top Bottom