Neler Yeni

Macbook Air M1 vs M2

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,715
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
kucu adam

Öğrenen_biri

80+ Bronze
güzel bir işletim sistemine benziyor
MacOS zaten güzel. Maclerde öyle. Sadece ne için kullanacağına göre araştırıp karar vereceksin. Ben kodlama yapıyorum yoracak bir şeyi yok yani o yüzden sade modeli yetiyor. Kaldı ki masaüstüm var daha. O yüzden zorluk çektirecek durumu yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
kucu adam
MacOS zaten güzel. Maclerde öyle. Sadece ne için kullanacağına göre araştırıp karar vereceksin. Ben kodlama yapıyorum yoracak bir şeyi yok yani o yüzden sade modeli yetiyor. Kaldı ki masaüstüm var daha. O yüzden zorluk çektirecek durumu yok.
Ben unity3d, blender 3d, vs code, intelij falan her şey kullanacağım. Bir de korsan adobe uygulamaları yükleyeceğim. Ateş alacak pc, he he :D.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
şu maclere halen ısınamadım her şeyin lehimli olması can sıkıcı bir durum son kullanıcı için bence
m2 alın bence son teknoloji iyidir

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
şu maclere halen ısınamadım her şeyin lehimli olması can sıkıcı bir durum son kullanıcı için bence
lehimli değil hocam onu para koparmaya çalışan diğer üreticiler yapıyor. M çipin yapısı o şekilde olduğu için upgrade edilmiyor. Oyuncu bilgisayaryında neden lehimli ram koyuyolar onu çözemedim ama

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
atif kekç
aga doğru düzgün gpu su yok ve kullanım amacaına göre güçlü pir gpu ya ihtiyacın var paranı bildiğin çöpe atmışsın iade etmeni öneririm

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bir yandan katılsam da hem hafif ve taşınabilir hem de en iyi pil ömrü için avantajlı bir durum. Şuan Windows laptopların Ultrabook segmenti de aynı yoldan gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga doğru düzgün gpu su yok ve kullanım amacaına göre güçlü pir gpu ya ihtiyacın var paranı bildiğin çöpe atmışsın iade etmeni öneririm
İyi GPU var aslında da ana odak Unity ve 3D yazılımları ise yanlış tercih bence de, o işin kralı hala Nvidia.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
kucu adam
Bir yandan katılsam da hem hafif ve taşınabilir hem de en iyi pil ömrü için avantajlı bir durum. Şuan Windows laptopların Ultrabook segmenti de aynı yoldan gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi GPU var aslında da ana odak Unity ve 3D yazılımları ise yanlış tercih bence de, o işin kralı hala Nvidia.
Ben de 4060 Ti var. Unity3D ve Blender3D iş görür mü? İşin çapı orta-pro arası işler.

Top Bottom