Ziraate 2 taksit yapıyo çok saçma30 bin lira üstüne 2000 tl verdiği için geçmiyor.
Şuan fark ettiğim üzere her hesaba farklı kupon vermiş veya verrmemiş o yüzden konu sabit 29499 TL değil. Eğer 28 bin liraya falan alma şansınız varsa kaçırmayın derim.
Hocam maalesef platformlar kendi anlaşmalı kredi kartlarına yönlendirmek için böyle şeyler deniyor. Size gelen fiyat çok iyi ama taksit yoksa anlamı yok.Ziraate 2 taksit yapıyo çok saçma
Hepsiburada worldcard limit verse aylık 3k ya gelcek de işte.. Neyse nasip değilmiş kuponu verebilsem keşke biri faydalansaHocam maalesef platformlar kendi anlaşmalı kredi kartlarına yönlendirmek için böyle şeyler deniyor. Size gelen fiyat çok iyi ama taksit yoksa anlamı yok.
Güzel günlerde kullanın kur bu kadar yükselmişken fiyatına göre başarılı ve uzun ömürlü bir cihaz.Konu için teşekkürler, günlük işler için laptop arıyordum çok iyi denk geldi ayrıca ben seçilmiş kişilerdenim herhâlde bende 5.000 TL kupon vardı üstüne 9 taksit bedavadan biraz pahalıya almış oldum. Aylık 3.000![]()
Kupon var ama bu modelde değil M3 olanlardaKusura bakmayın ilk mesajı güncelliyorum. Kupon her kullanıcıya farklı farklı şekilde sunulmuş veya hiç sunulmamış. Kupon ile 27999 liraya alabilen bir arkadaşımız da var. Bende kupon 3500 gözüktü ve çektim hemen ama diğer hesaplarıma baktım kupon yok. O yüzden indirim konusu iptal.
Fiyatına göre alınabilir. Renk olarak gümüş tutulmayan bir seçenek. Standart uzay grisi alabilirsiniz. Diğer iki renk seçeneği de tutuluyor ama gece yarısı diye geçen model çok parmak izi tutuyormuş.28 e düşüyor hangi renk alınır veya alınır mı?
Evet ben de diğer hesaplarıma baktım M3 modellere 4 bin TL gelmiş. M4 5 bin falan gelse çok iyi olurdu.Kupon var ama bu modelde değil M3 olanlarda
kafaya takarsan gümüş, çizilme kirlenme olayı en düşük olan. En güzeli geceyarısı.28 e düşüyor hangi renk alınır veya alınır mı?
Hocam siz apple cihazlara hakimsiniz sanırım.kafaya takarsan gümüş, çizilme kirlenme olayı en düşük olan. En güzeli geceyarısı.