Neler Yeni

Macbook'da Visual Studio 2022 desteği var mı

yusoxdxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yusuf
Arkadaşlar, Mac almayı düşünüyordum. Visual Studio artık mac'de yok diye 2-3 haber gördüm gerçekliği var mı? Java flan iniyor mu mac'e

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Anonim Ankh
Screenshot_20240924_131855_Chrome.png

DarkSea

80+
Evet, Microsoft Visual Studio for Mac desteğini sona erdirme kararı aldı. 31 Ağustos 2024 tarihine kadar desteklenecek, bu tarihten sonra ise artık güncelleme ve bakım yapılmayacak. Bu karar, Microsoft'un kaynaklarını başka alanlara yönlendirmesi ve Visual Studio Code'u (VS Code) güçlendirmeye odaklanması nedeniyle alındı. Java konusunda ise herhangi bir kısıtlama yok. Mac'e sorunsuz bir şekilde Java indirilebilir ve kullanılabilir.

alperener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alperen
Evet, Microsoft Visual Studio for Mac desteğini sona erdirme kararı aldı. 31 Ağustos 2024 tarihine kadar desteklenecek, bu tarihten sonra ise artık güncelleme ve bakım yapılmayacak. Bu karar, Microsoft'un kaynaklarını başka alanlara yönlendirmesi ve Visual Studio Code'u (VS Code) güçlendirmeye odaklanması nedeniyle alındı. Java konusunda ise herhangi bir kısıtlama yok. Mac'e sorunsuz bir şekilde Java indirilebilir ve kullanılabilir.
Peki win for app alternatifi var mıdır mac için

yusoxdxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şimdi Mac'e şimdi Visual Studio indirebilirim ama yeni gelen güncellemeleri alamam doğru anladım dimi değer mi bence değmez ya üniversite için hem performans hem taşıma, şarj rahatlığından faydalanmak için mac düşünüyordum oyunla alakam yok şimdi performans için mecbur gaming bilgisayar gerekecek onların taşıması, şarjı, ısı sorunu can sıkıcı var mı tasviyen hocam

DarkSea

80+
Hocam şimdi Mac'e şimdi Visual Studio indirebilirim ama yeni gelen güncellemeleri alamam doğru anladım dimi değer mi bence değmez ya üniversite için hem performans hem taşıma, şarj rahatlığından faydalanmak için mac düşünüyordum oyunla alakam yok şimdi performans için mecbur gaming bilgisayar gerekecek onların taşıması, şarjı, ısı sorunu can sıkıcı var mı tasviyen hocam
Evet. Visual Studio'yu şu an Mac'e indirip kullanabilirsin, fakat 2024 Ağustos'tan sonra yeni güncellemeler almayacağı için resmi destek artık verilmeyecek. Son zamanlarda laptopların fiyatları hakkında pek bir bilgim yok ama bütçene uygunsa Dell XPS 13 / XPS 15, HP Spectre x360, Lenovo ThinkPad X1 Carbon bunları tavsiye edebilirim en az 10 saat giden şarj, ısınma gibi sorunlar yaşamazsın diye düşünüyorum

yusoxdxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam bakacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri