Yapacakları işi sevim yaAlıntıyı görüntüle
Mac için Visual Studio'a ne oldu?
Mac için Visual Studio'nin kullanımdan kaldırılması ve alternatif Mac geliştirme seçenekleri hakkında bilgi edinin.learn.microsoft.com
Peki win for app alternatifi var mıdır mac içinEvet, Microsoft Visual Studio for Mac desteğini sona erdirme kararı aldı. 31 Ağustos 2024 tarihine kadar desteklenecek, bu tarihten sonra ise artık güncelleme ve bakım yapılmayacak. Bu karar, Microsoft'un kaynaklarını başka alanlara yönlendirmesi ve Visual Studio Code'u (VS Code) güçlendirmeye odaklanması nedeniyle alındı. Java konusunda ise herhangi bir kısıtlama yok. Mac'e sorunsuz bir şekilde Java indirilebilir ve kullanılabilir.
Hocam şimdi Mac'e şimdi Visual Studio indirebilirim ama yeni gelen güncellemeleri alamam doğru anladım dimi değer mi bence değmez ya üniversite için hem performans hem taşıma, şarj rahatlığından faydalanmak için mac düşünüyordum oyunla alakam yok şimdi performans için mecbur gaming bilgisayar gerekecek onların taşıması, şarjı, ısı sorunu can sıkıcı var mı tasviyen hocamEvet, Microsoft Visual Studio for Mac desteğini sona erdirme kararı aldı. 31 Ağustos 2024 tarihine kadar desteklenecek, bu tarihten sonra ise artık güncelleme ve bakım yapılmayacak. Bu karar, Microsoft'un kaynaklarını başka alanlara yönlendirmesi ve Visual Studio Code'u (VS Code) güçlendirmeye odaklanması nedeniyle alındı. Java konusunda ise herhangi bir kısıtlama yok. Mac'e sorunsuz bir şekilde Java indirilebilir ve kullanılabilir.
Evet. Visual Studio'yu şu an Mac'e indirip kullanabilirsin, fakat 2024 Ağustos'tan sonra yeni güncellemeler almayacağı için resmi destek artık verilmeyecek. Son zamanlarda laptopların fiyatları hakkında pek bir bilgim yok ama bütçene uygunsa Dell XPS 13 / XPS 15, HP Spectre x360, Lenovo ThinkPad X1 Carbon bunları tavsiye edebilirim en az 10 saat giden şarj, ısınma gibi sorunlar yaşamazsın diye düşünüyorumHocam şimdi Mac'e şimdi Visual Studio indirebilirim ama yeni gelen güncellemeleri alamam doğru anladım dimi değer mi bence değmez ya üniversite için hem performans hem taşıma, şarj rahatlığından faydalanmak için mac düşünüyordum oyunla alakam yok şimdi performans için mecbur gaming bilgisayar gerekecek onların taşıması, şarjı, ısı sorunu can sıkıcı var mı tasviyen hocam