Konuma göre fiyatlar değişiyor örnek etlik ve çayyolu;Ankara da oturuyorum ilk defa macfit gibi kaliteli bir salona yazılacağım ücretleri nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi
@B1L0 abi ilgilenebilir misin sana lazımdı böyle bişey sanki.Online diyet, bireylerin kişisel beslenme ihtiyaçlarına yönelik çevrimiçi olarak sunulan danışmanlık hizmetidir. Genellikle beslenme uzmanları veya diyetisyenler tarafından yönetilen bu programlar, kullanıcıların sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinmelerine, kilo kontrolü yapmalarına veya spor performanslarını artırmalarına yardımcı olur. Online diyet programları genellikle mobil uygulamalar veya web siteleri aracılığıyla erişilebilir
ve kullanıcıların beslenme günlüklerini takip etmelerini, ilerlemelerini kaydetmelerini sağlar.
Sen moderatör müsün nası oldu la böyle.Revize
Kardeşim tezgahın önünü kapatma, hayırlı nöbetlerSen moderatör müsün nası oldu la böyle.
Bilo reis çoklu hesap mı kullanıyor acaba .Kardeşim tezgahın önünü kapatma, hayırlı nöbetler
Alıntıyı görüntüle
Yok be kanka kendim düzenleyebiliyorum sadeceBilo reis çoklu hesap mı kullanıyor acaba .
Nası oluyo ama o MİT ajanı mısın?Yok be kanka kendim düzenleyebiliyorum sadece