İşlemci fanını kaldırman lazım.Vatandan aldığım montajlı kasa baştansağma gelmişti bunlar termal macunu sürmüşmüdür ondan bile emin değilim nasıl anlarım açmam mı lazım
En düşük kullanımlarda bile çok ısınıyorsa bi açıp bakman gerekir ama herşeyden önce baştan savma olduğuna eminsen herşeyini kontrol et aman yakma alır almazVatandan aldığım montajlı kasa baştansağma gelmişti bunlar termal macunu sürmüşmüdür ondan bile emin değilim nasıl anlarım açmam mı lazım
Dün ilk kez çalıştırdım kasayı biosta 48 derecede geziyordu işlemciEn düşük kullanımlarda bile çok ısınıyorsa bi açıp bakman gerekir ama herşeyden önce baştan savma olduğuna eminsen herşeyini kontrol et aman yakma alır almaz![]()
Reis windowsu kurdunmuDün ilk kez çalıştırdım kasayı biosta 48 derecede geziyordu işlemci
Bence cok, hatta biosta oldugu icin daha az oluyor normalde arkada bir seyler calismadigi icin.Dün ilk kez çalıştırdım kasayı biosta 48 derecede geziyordu işlemci
%80 sürmüşlerdir ama kalitesi tartışılır.Vatandan aldığım montajlı kasa baştansağma gelmişti bunlar termal macunu sürmüşmüdür ondan bile emin değilim nasıl anlarım açmam mı lazım