Fazla pahalıdır bence hocam ya. 6k bandına gelirKuzenim almış memnun duruyor şimdilik. Driver bakımından sağlıklı değil trojan yedi akkonun fun60larını beklemeni öneririm gaming gende listelenmiş.
Belli olmaz hocam Şubat'ın ilk haftası stokları yenilecek diye biliyorum isterseniz bekleyin.Fazla pahalıdır bence hocam ya. 6k bandına gelir
başlangıç sürümü 3bin bandına çıkar diye düşünüyorum.Fazla pahalıdır bence hocam ya. 6k bandına gelir
Kral söylemişti ek 75 rt alma demişti dinlemedik övdük bak başımıza neler geldi bi el at klavye profesörü illa mekanik olmasına gerek yok 2 2.5 bandına bana sağlam bişey önerin ya da akkoyu mu bekliyim.
Manyetik şartsa o bütçede fun60lar listelencek onu bekle. Eğer değilse de 5075lere bakabilirsin.Kral söylemişti ek 75 rt alma demişti dinlemedik övdük bak başımıza neler geldi bi el at klavye profesörü illa mekanik olmasına gerek yok 2 2.5 bandına bana sağlam bişey önerin ya da akkoyu mu bekliyim.
Gaminggende satılıyor şuan stok yok bu ay içerisinde gelicekmiş. 2700-3100 aralığında oluyor fiyatları. Eğer iyzico hesabı açarsanız da %20 indirim olayı var 1000tlye kadar aklınızda olsun.5075 lerin trde satıldıgı bi yer var mı rapid trigger şart değil bana