Öneri Magic Teknoloji Güvenilir Midir ?

Reaksiyon skoru
68
Amazon üzerinden magic teknoloji satıcısından ryzen 7 9800x3d işlemci aldım salı günü gelecek gözüküyor ama satıcı güvenilir midir emin olamadım sizlere sormak istedim iade etmeli miyim ?

Amazon üzerinden magic teknoloji satıcısından ryzen 7 9800x3d işlemci aldım salı günü gelecek gözüküyor ama satıcı güvenilir midir emin olamadım sizlere sormak istedim iade etmeli miyim ?
Ben genelde DFS Bilgisayar dan alıyorum, yüzük kutusuna koyup gönderiyorlar.
Magic ile ilgili yorumlar olumlu genelde. Amazondan aldığın için sorun olmaz zaten.
Kaça patladı, 9 taksit vardı sanırım

Ben genelde DFS Bilgisayar dan alıyorum, yüzük kutusuna koyup gönderiyorlar.
Magic ile ilgili yorumlar olumlu genelde. Amazondan aldığın için sorun olmaz zaten.
Kaça patladı, 9 taksit vardı sanırım
Ben taksitle almadım 21.600'e patladı.

Vade farksız taksitle almak lazım, nasıl olsa para Pul oluyor :)
Ben bir sorun olursa iade de taksit taksit olmasın diye öyle yaptım bir de kasım indirimlerinde kredi kartına baya yüklendim limit yoktu mecbur banka kartından aldım peşin :D

Ben bir sorun olursa iade de taksit taksit olmasın diye öyle yaptım bir de kasım indirimlerinde kredi kartına baya yüklendim limit yoktu mecbur banka kartından aldım peşin :D
Ah bu fakirliğin gözü kör olsun 😀
Biz de gaming gacesi başlamadan yarım saat önce bilek antrenmanı yapıyoruz:)

Ah bu fakirliğin gözü kör olsun 😀
Biz de gaming gacesi başlamadan yarım saat önce bilek antrenmanı yapıyoruz:)
Dün işlemciyi normalde gaming gecesinden alıcaktım sepete attım kartı girdim onaylama ekranında birden hata aldım stok bitti diye taş çatlasın 15 sn içinde oldu bunlar sonra sinirlendim baktım fiyat farkıda az çok bir indirim olmamış amazondan aldım hemen.

Dün işlemciyi normalde gaming gecesinden alıcaktım sepete attım kartı girdim onaylama ekranında birden hata aldım stok bitti diye taş çatlasın 15 sn içinde oldu bunlar sonra sinirlendim baktım fiyat farkıda az çok bir indirim olmamış amazondan aldım hemen.
Gaming gecesinde X3D işlemciler olunca sistem 1-2 dk kilitleniyor. Hemen stok bitiyor. Güzel işlemci, hayırlı olsun

Gerçekten durum öyle teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun son olarak ekran kartı kaldı almadığım 5080 super i bekleyeyim diyorum bu sistem için ama kararsızım vatan iyi indirimler yaptı aklımı çeliyor bazen.

ekran kartımı n11 magicten aldım aynı mağazaymış baktım şimdi. hala kullanıyorum sorun , kutuda deforme yada uyuşmamazlık yok.

ekran kartımı n11 magicten aldım aynı mağazaymış baktım şimdi. hala kullanıyorum sorun , kutuda deforme yada uyuşmamazlık yok.
Tamamdır çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,959
Üyeler
184,706
Son üye
kerimau09
Geri