maks 250-300k araba önerisi

Reaksiyon skoru
2,991
Bütçe
250000
maksimum 300k sizce hangi araba alınabilir. benzinli hb tercihen tek kapı bakıyorum ilk şahsi arabam olacak günlük kullanacağım. şu an aklımda ucuza düşürebilirsem golf 4 var. önerileriniz nelerdir? cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.

evet onu da düşündüm ama popüler modifiye arabası olduğu için güvenemiyorum.
Güvenmemekte haklısınız alınmaz da zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mazda 3 ler hoşuma gidiyor birde sedan olarak 96-97 model corollalar nasıl sizce?

mazda 3 ler hoşuma gidiyor birde sedan olarak 96-97 model corollalar nasıl sizce?
Hocam 2009 mazda ile 96 97 model corolla karşılaştırmak saçmalık olur. Mazda 3 her şekilde yok eder. 2009 173 bin km malzeme kalitesi iç dış dizayn canavar gibidir.

haklısınız kesinlikle.
En azından sağı solu belli 97 model arabanın neyi var neyi yok asla kestiremezsiniz. Ayrıca özellik ve güvenlik olarakta daha iyi.

Bu bütçede alabileceğiniz en iyi araç mazda 3 olacaktır

Hatasız ford mondeoları bakabilirsin . Altımda dizel var fakat benzinlerde mevcut yol tutusu performans vb mükemmel.

Hatasız ford mondeoları bakabilirsin . Altımda dizel var fakat benzinlerde mevcut yol tutusu performans vb mükemmel.
Ford Fiesta larda alınır gibi benim babamın arkadası aldı 4 5 yıl önce mennun bir sıkıntı duymadık.

hocam güzel araç ama şu an hem yıl hem fiyat olarak mazda daha mantıklı geldi.

hocam güzel araç ama şu an hem yıl hem fiyat olarak mazda daha mantıklı geldi.
Aynen öyle hocam. Ustaları daha özenlidir bakım ve onarım konusunda. Parcasını da temin edersiniz rahatlıkla. Motorlar sorunsuz elektroniği sorunsuz tipi de güzel ayrıca.

Geri