Maksimum Kaç Mbps Dowload ve Upload Alırım ?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
26,095
Salı günü bir konu açmıştım. @Oneomous 'da bana "DSL bilgilerini paylaşabilir misin ?"demişti. DSL bilgilerimi aşağıya bırakıyorum. Anlayan dostlarım yardımcı olursa sevinirim.

Ekler

• dsl.png
    dsl.png
    13.1 KB · Hit: 81
test yapsanız daha iyi olmaz mı?
Hayır , test yaptığımda zaten 24/5 aldığımı biliyorum fakat maksimum kaç Mbps alıyorum onu soracaktım. Başlığı yanlış yazmışım özür dilerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

test yapsanız daha iyi olmaz mı?
Düzelttim başlığı.

DSL değil de alt yapı sorgulama ile baksan. Turknet, Millenicom ve Netspeed ile sorgula.
Hepsini yaptım.
Turknet'de 35'e 3 olarak veriyor.
Millenicom maksimum 65mbps hız alabilirsiniz diyor.
NetSpeed'de maksimum 66mbps alabilirsiniz diyor.

Hepsini yaptım.
Turknet'de 35'e 3 olarak veriyor.
Millenicom maksimum 65mbps hız alabilirsiniz diyor.
NetSpeed'de maksimum 66mbps alabilirsiniz diyor.
65 Mbps alabilirsin en fazla. Turknet'in öyle vermesine şaşırmadım. Netspeed genelde en doğrusunu söyler ve Millenicom'da aynı değeri verince 65 Mbps'lik paketleri veya 75 Mbps'likleri alıp 65'e sabitleterek alabilirsin.

DSL değil de alt yapı sorgulama ile baksan. Turknet, Millenicom ve Netspeed ile sorgula.
Şöyle bırakayım ;
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

65 Mbps alabilirsin en fazla. Turknet'in öyle vermesine şaşırmadım. Netspeed genelde en doğrusunu söyler ve Millenicom'da aynı değeri verince 65 Mbps'lik paketleri veya 75 Mbps'likleri alıp 65'e sabitleterek alabilirsin.
Tamamdır , teşekkür ederim.

Ekler

• millenicom.png
    millenicom.png
    32.6 KB · Hit: 47
  • netspeed.png
    netspeed.png
    19.9 KB · Hit: 44
  • turknet 1.png
    turknet 1.png
    64.6 KB · Hit: 47
  • TURKNET 2.png
    TURKNET 2.png
    34.3 KB · Hit: 53
Normalde 70 Mbps alabiliyorsunuz ama port uzaklığı da işin içine girince 65'e düşmüş. Değerleriniz güzel.

Maksimum 70 download, 24 upload yazmakta ancak tamamını kullanamazsın. 50 veya 60Mbps download rahatlıkla alabilirsin. Üzerinde SNR Margin değerin biraz düşük olacağından kopmalar yaşayabilirsin. Sonuna kadar zorlaman iyi değil yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,411
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri