Neler Yeni

🔥İndirim MAMBASANKE K6 Pro 1121TL

clopy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berkay
Yay sesi yok. Bir de büyük tuşlar farklı sanırım yani modlu gibi. Boşluk tuşunun sesi ayrı bir tatlım thock modlu gibi.

Amazon’da hot Swap switch yazıyor da kutu üzerinde bir şey bulamadım. Bir aparat mevcut da switch için tuşlar için mi anlamadım. İlk defa bu şekilde klavye kullanıyorum bilemiyorum o yüzden.

Hayır. Sadece bu renkler var. Yerleri de değişmiyor. Sadece modu değişiyor. Ya açık bu şekilde, ya modlu aynı renkler ya da kapalı maalesef.
Teşekkür ederim, beyaz olsa bende almayı düşünüyordum.

SadeceSeyf

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,144
İsim
Murat Orhan
Switch markası ne acaba?
Huano benzeri bir switchtir kaliteli değildir ama bu fiyata full olarak gayet iyi. Hot swap olduğu için değiştirilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca şunu da söyleyeyim bu klavye muhtemelen Magic refiner ile aynı kasa sadece magic refinerin aksine ışıklı ve kablolu. Kablosuz ve ışıksız isteyen varsa 860 TL'ye de alabilir.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Yunus Şahin
Huano benzeri bir switchtir kaliteli değildir ama bu fiyata full olarak gayet iyi. Hot swap olduğu için değiştirilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca şunu da söyleyeyim bu klavye muhtemelen Magic refiner ile aynı kasa sadece magic refinerin aksine ışıklı ve kablolu. Kablosuz ve ışıksız isteyen varsa 860 TL'ye de alabilir.

Işık da iyi iş görüyor geceleri aslında ya. Üzerine biraz daha koyup başlıktaki ürünü almak daha mantıklı.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Yunus Şahin

Hocam bir de bir şey soracam. Gördüğüm kadarıyla klavye konusunda da tecrübelisin.

Çok tatlı sesi var da şu an izlediğim bir video da thock mod yaptı birisi klavyesine. Farklı klavye yani, buna değil. Sesi bitirdi beni. Acaba bu klavyelere nasıl bu modu yapabiliriz? Ya da uyumlu mu yapabilir miyiz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,144
İsim
Murat Orhan
Hocam bir de bir şey soracam. Gördüğüm kadarıyla klavye konusunda da tecrübelisin.

Çok tatlı sesi var da şu an izlediğim bir video da thock mod yaptı. Sesi bitirdi beni. Acaba bu klavyelere nasıl bu modu yapabiliriz? Ya da uyumlu mu yapabilir miyiz?
Çok zor değil bana göre ama hiç tecrüben yoksa zor gelebilir.
Genelde full klavyelere yapmazlar o yüzden bilmiyorum ama hot swap destekli olduğu için yapılıyordur buna da.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Yunus Şahin
Çok zor değil bana göre ama hiç tecrüben yoksa zor gelebilir.
Genelde full klavyelere yapmazlar o yüzden bilmiyorum ama hot swap destekli olduğu için yapılıyordur buna da.

Hiç tecrübem yok. 13 senelik PC hayatımda ilk defa red switch, bu tarz klavye kullanıyorum. :D

Neyse olmadı zamanla izler izler öğrenirim, öyle yaparım.

Mesela backspace, space tuşu sanki thock modlu gibi farklı sesi var normal tuşlara göre. Büyük tuşların sesi farklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,732
Üyeler
163,373
Son üye
rasitis
Top Bottom