Neler Yeni

🔥İndirim MAMBASANKE K6 Pro 1121TL

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,000
İsim
kilan embappe
Ama DK61E daha kalitelidir, tam boy isteyene gider.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Güzel görünüyor ama switchler patlatabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Aşko Kuşko

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
arkadaşlar bu klavyelerde bir miktar yay sesi olduğundan şikayetçiydi kullanıcılar alacakların haberi olsun

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Yunus Şahin

Ürünün Seçenekleri
  • Kırmızı Anahtar+Turuncu Sarmal Kablo
  • Kırmızı Anahtar+Yeşil Sarmal Kablo
  • Mavi Anahtar+Beyaz Sarmal Kablo
  • Mavi Anahtar+Gri Sarmal Kablo

51U7vyMvibL._AC_.jpg
61Y0ya3lYuL._AC_SL1500_.jpg

Keycapsler değişiyor mu bir de bunun? Ona göre sipariş geçeyim olmadı.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Yunus Şahin
Yeni edit:

Klavyeyi 13 Haziran'da sipariş verdim. 22 Haziran'da teslim edildi.

Marka Mambasnake değil. Ziyoulang ve K6 Pro değil. Düz K6. Ama etikette yazan Mambasnake K6 Pro. Sanırım Amazon'a böyle girildiği için bu şekilde etiket çıkıyor.

İlk aldığımda çok yüksek geldi. Ama alıştım zamanla haliyle. Bluetooth ile bağlantı sağlıyorum. Oyun oynama fırsatım olmadı ama yazma da gecikme vs yok.

Klavye çok tatlı yazması. Red Switch alınca arkadaş "geçmiş olsun kafa ütüler anca" demişti ama çok tatlı geliyor basma hissiyatı. Sürekli yazasım geliyor. RGB için bölge bölge ayrılmış onu pek sevmedim. Tüm alanda değiştirebilseydik keşke ama onun haricinde 9 tane modu var.

Şarj benim için en önemli etkendi. İlk geldiğin gün 68 gibi bir şeydi sanırım. İşten önce, gelince vs hep kullandım. Işık seviyesi 4 seviye, ben 3 seviyede kullanıyorum. Günlük 5-6 saat kullanmama, açık durmasına rağmen şu an 61. 2 günde yani 10 saati geçmiştir. Sadece 7 şarj gitti.

Boşta durunca zaten RGB kapatıyor, tasarruf modu gibi.

fr_3639.jpg
fr_3640.jpg
fr_3642.jpg
fr_3643.jpg

fufuker1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
fufuker1 development
Yeni edit:

Marka Mambasnake değil. Ziyoulang ve K6 Pro değil. Düz K6. Ama etikette yazan Mambasnake K6 Pro. Sanırım Amazon'a böyle girildiği için bu şekilde etiket çıkıyor.

İlk aldığımda çok yüksek geldi. Ama alıştım zamanla haliyle. Bluetooth ile bağlantı sağlıyorum. Oyun oynama fırsatım olmadı ama yazma da gecikme vs yok.

Klavye çok tatlı yazması. Red Switch alınca arkadaş "geçmiş olsun kafa ütüler anca" demişti ama çok tatlı geliyor basma hissiyatı. Sürekli yazasım geliyor. RGB için bölge bölge ayrılmış onu pek sevmedim. Tüm alanda değiştirebilseydik keşke ama onun haricinde 9 tane modu var.

Şarj benim için en önemli etkendi. İlk geldiğin gün 68 gibi bir şeydi sanırım. İşten önce, gelince vs hep kullandım. Işık seviyesi 4 seviye, ben 3 seviyede kullanıyorum. Günlük 5-6 saat kullanmama, açık durmasına rağmen şu an 61. 2 günde yani 10 saati geçmiştir. Sadece 7 şarj gitti.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam yay sesi var mı?
Switchler sökülebiliyor mu yani hotswap mı?

clopy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berkay
Yeni edit:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Selam, arkadaki RGB sadece beyaza çevrilebiliyor mu? Çok renkli olanlar rahatsız ediyor beni.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Yunus Şahin
Hocam yay sesi var mı?
Switchler sökülebiliyor mu yani hotswap mı?

Yay sesi yok. Bir de büyük tuşlar farklı sanırım yani modlu gibi. Boşluk tuşunun sesi ayrı bir tatlım thock modlu gibi.

Amazon’da hot Swap switch yazıyor da kutu üzerinde bir şey bulamadım. Bir aparat mevcut da switch için tuşlar için mi anlamadım. İlk defa bu şekilde klavye kullanıyorum bilemiyorum o yüzden.

Selam, arkadaki RGB sadece beyaza çevrilebiliyor mu? Çok renkli olanlar rahatsız ediyor beni.

Hayır. Sadece bu renkler var. Yerleri de değişmiyor. Sadece modu değişiyor. Ya açık bu şekilde, ya modlu aynı renkler ya da kapalı maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom