Mana %75 manyetik sw klavye önerisi

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
931
Bütçe
4000
%75 bir manyetik sw klavyeye ihtiyacım var başlıktaki iki ürün yada farklı bir ürün öneriniz var mı bütçe 3,4k arası şuan Fun60 Max kullanıyorum. Üstüne koyup şunu al derseniz arasında çok kalite farkıolan bir klavye varsa 6k ya kadar da zorlarım ama
Mchose jet 75 VS Beast 75 Klavye benim aklımda olanlar ama kablosuz olursa dha ii.gbi

Son düzenleme:
%75 bir manyetik sw klavyeye ihtiyacım var başlıktaki iki ürün yada farklı bir ürün öneriniz var mı bütçe 3,4k arası şuan Fun60 Max kullanıyorum. Üstüne koyup şunu al derseniz arasında çok kalite farkıolan bir klavye varsa 6k ya kadar da zorlarım ama
beast he r75i bir aydır kullanıorum memnunum

gameraider k1 he öneririm.

gameraider k1 he öneririm.
Teşekkürler aslında tasarımı çok hoşuma gitti tam istediğim tarz ama kablolu olması ve yapay zekaların beast 75 i seçmesi kafamı karıştırıyor

Teşekkürler aslında tasarımı çok hoşuma gitti tam istediğim tarz ama kablolu olması ve yapay zekaların beast 75 i seçmesi kafamı karıştırıyor
Sen bilirsin.

Son düzenleme:
beast 75 kullanıyorum, inceleme konum da mevcut, memnunum, hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar

zaten sana cevap vermişim önceden ya yeni gördüm :D

jet75 daha iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,589
Üyeler
186,212
Son üye
DubaiCup
Geri