pentiti
80+ Silver
anladim, bence sadece tybw okuyarak olmazkendisi beğenmemiş çok cilt var diye başını okumak istemiyormuş o yüzden dedim
anladim, bence sadece tybw okuyarak olmazkendisi beğenmemiş çok cilt var diye başını okumak istemiyormuş o yüzden dedim
Önerebileceğin çok fazla cilt olmayan manga var mı? Çok cilt olunca hepsini toplamak zor oluyoranladim, bence sadece tybw okuyarak olmaz
ben mangaları intten okuyom. chainsaw man okudum en son, güzeldi ama bi tık karışıktı yani çok bir şey anlayamadım. şuan hala devam eden bi manga. ama sanrıım satan yer yok. bu arada kimetsu no yaibanın da mangası fena değil okumustum çok iyi değil ama okunur bence. one punch man de okuyabilirsin.Önerebileceğin çok fazla cilt olmayan manga var mı? Çok cilt olunca hepsini toplamak zor oluyor
bende var csm manga ama ingilizceben mangaları intten okuyom. chainsaw man okudum en son, güzeldi ama bi tık karışıktı yani çok bir şey anlayamadım. şuan hala devam eden bi manga. ama sanrıım satan yer yok. bu arada kimetsu no yaibanın da mangası fena değil okumustum çok iyi değil ama okunur bence. one punch man de okuyabilirsin.
bencedeanladim, bence sadece tybw okuyarak olmaz
zaten türkçeleri satılmıyodur deme amacıyla dedım, o an bakmıştım gereklişeyler webine falan sadece ingi vardı.bende var csm manga ama ingilizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
bencede