Neler Yeni

Mantar çorbası hakkında görüşleriniz

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fettah Özalp
Bence çok soft bir çorba gibi gözüküyor bakınca ve kokusunu alınca çok yiyesim geliyor ama tadı çok kötü bence, ama her seferinde kokuyu aldıktan sonra tekrar içmeye çalıştığım bir çorba. peki ya siz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
...
İçiyorum ama öylesine. Hiç bir his vermiyor. Sadece mantar geldiği zaman çiğnenecekmiş hissi veriyor ama çiğnenmeye değecek şekilde olmuyor. Garip... Bitirip, hemen sonra ki yemeğe geçelim!

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçiyorum ama öylesine. Hiç bir his vermiyor. Sadece mantar geldiği zaman çiğnenecekmiş hissi veriyor ama çiğnenmeye değecek şekilde olmuyor. Garip... Bitirip, hemen sonra ki yemeğe geçelim!
valla şuan yaptım ama yani nimet felan ama çok kötü yani, ama niyeyse bunu içebilmeyi başarmayı çok istiyorum.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Ahmet
annem yapıyor içiyorum ama içmiş olmak için içiyorum fena değil ya

Critaes

80+ Bronze
Kelle paça var işkembe var beyran var mercimek var mercimekkk bunların olduğu yerde mantar çorbası garibim gibi kalır orda. Sad mantar çorbası

Clayz

80+ Silver
Bence çok soft bir çorba gibi gözüküyor bakınca ve kokusunu alınca çok yiyesim geliyor ama tadı çok kötü bence, ama her seferinde kokuyu aldıktan sonra tekrar içmeye çalıştığım bir çorba. peki ya siz?
marketten alınanı soyluyorsan hıcbır anlamı yok ama ev yapımı krema ıle bol mantarla yapılanı dıyorsan sabaha kadar ıcerım

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
marketten alınanı soyluyorsan hıcbır anlamı yok ama ev yapımı krema ıle bol mantarla yapılanı dıyorsan sabaha kadar ıcerım
Annem yapıyor yinede yiyemiyorum ya ama niyeyse çok güzel görünüyor çekiyor beni

1740043988456.png

bundan mı

traviss

80+
MİDENİZ HASSAS İSE LÜTFEN OKUMAYIN!

bir keresinde nerede yedim hatırlamıyorum ama yedikten sonra biraz kötü olmuştum hastaneye gittim g0tten iğne yedim.İğneyi yedikten sonra kafam resmen var ama yok.Yere düşüp bayılacağım neredeyse.Yere düştüm bi anda sonra bir kustum.O günden beri yemiyorum mantar muntar..

Mesaj otomatik birleştirildi:

redditdeki gibi spoiler tuşu falan yok mu herkes okuyabiliyor şimdi püh

Son düzenleme:
Top Bottom