- Reaksiyon skoru
- 1,095
- Bütçe
- 10000
Arkadaşlar sistemde bi kalite yakalamak istiyorum. sistemlerimi parçalrı tek tek seçim ayrı alıp toplarım hep. şuan kasamdan memnun değilim imza kısmında sistem yazıyo. iç sesleri çok dışa veriyo üstüne bide anakartta tcoil whine var o da geliyo maalesef. çok daha üst düzey bi kasa arıyorum hem farklı bişe olsun hem de daha kaliteli olsun sesi bu kadar dışarı vermesin istiyorum. aklımda bu seçenekler var ama emin değilim. bi öneririniz var mı?
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
Thermaltake View 380XL TG ARGB Gravel Sand Bilgisayar Kasası
Thermaltake View 380XL TG ARGB Gravel Sand Bilgisayar Kasası CA-11E-00MGWN-00 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Cougar FV270 Bilgisayar Kasası
Cougar FV270 Bilgisayar Kasası CGR-58M6B-RGB detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus TUF Gaming GT502 Plus Bilgisayar Kasası
Asus TUF Gaming GT502 Plus Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Thermaltake The Tower 600 Bilgisayar Kasası
Thermaltake The Tower 600 Bilgisayar Kasası CA-1Z1-00MEWN-00 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus Proart PA602 Bilgisayar Kasası
Asus Proart PA602 Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
MSI MAG Pano 130R MLG Edition Bilgisayar Kasası
MSI MAG Pano 130R MLG Edition Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.