Çözüldü✓ Manyetik 75 Klavye Önerisi

callousness

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
Bütçe
5001
beyler bütçem max 5k, sistemin fotoğrafini aşağıya attım. yakışacağını düşündüğünüz siyah renk ve 68-75lik manyetik klavye önerilerinizi bekliyorum 🙌🏻

1000186594.webp

beyler bütçem max 5k, sistemin fotoğrafini aşağıya attım. yakışacağını düşündüğünüz siyah renk ve 68-75lik manyetik klavye önerilerinizi bekliyorum 🙌🏻

Alıntıyı görüntüle

https://www.gaming.gen.tr/urun/8334...-ingilizce-mekanik-gaming-klavye-mc-ace68-33/ buna bakabılırsın kenks
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kankam bu arada mouse yukseltme dusunursen actıgım konuya goz atabılırsın
kankam mouse olarak kablosuz Havit marka kullanıyorum, yetiyor ya.. ama bakarım yine de

kablosuz modu var mı acaba bunun

kankam mouse olarak kablosuz Havit marka kullanıyorum, yetiyor ya.. ama bakarım yine de

kablosuz modu var mı acaba bunun
Maalesef, manyetik klavye almak istiyorsan kablolu al. Kablosuzlar ne kadar iyi olursa olsun gecikme yaşatıyor. Mouse'lar kadar gelişmiş değiller hâlâ. O yüzden kablolu, manyetik bir klavye alman çok daha mantıklı olacaktır.

Maalesef, manyetik klavye almak istiyorsan kablolu al. Kablosuzlar ne kadar iyi olursa olsun gecikme yaşatıyor. Mouse'lar kadar gelişmiş değiller hâlâ. O yüzden kablolu, manyetik bir klavye alman çok daha mantıklı olacaktır.

Yinede kablosuz bir model atayım. Ben kullandım, fiyatına göre malzeme kalitesi, performansı oldukça başarılı ve tatmin ediyor.

Kablosuz olarak bu var, ama ben de kablolu kullanım öneririm.

Ben ama bu ürünü öneririm.

Kablosuz olarak bu var, ama ben de kablolu kullanım öneririm.

Ben ama bu ürünü öneririm.

hocam ben de en son önerdiğinizde karar kıldım, mchose 75 olan. Gayet güzel ve de hoş duruyor :) teşekkür ederim herkese önerisi için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,161
Üyeler
199,619
Son üye
kuzeykb

Geri