Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,252
Faturasız hatta paket bitti sjsjsjsjssjs.telefonla sipariş hattını arayıp sipariş vermeye çalışın hocam web stokları bitti gibi
Arama yapamiyorum.
Faturasız hatta paket bitti sjsjsjsjssjs.telefonla sipariş hattını arayıp sipariş vermeye çalışın hocam web stokları bitti gibi
ara ara trendyol vatan satıcısına stok geldi ama anında gidiyor bir ihtimal şansınıza bakabilirsinizFaturasız hatta paket bitti sjsjsjsjssjs.
Arama yapamiyorum.
Paranın bu kadar zor kazanıldığı ve her şeyin pahalı olduğu bir dönemde tabi alacak isterse satacak alsam mı diye düşünen kaybediyor. Fiyatların düşmeme sebebi al satçılar ya da satıcılar değil kimlerin olduğu bellibu ülkede fiyatların düşmeme sebebini burada ki mesajlardan görebilirsiniz.
Markadan üründen bi haber adam sadece fiyatı düşmüş diye alıyor. Daha ne yapacağını bilmiyoren kotu kâr koyar satar.
Yarın gelip ekran kartı fiyatları icin ağlayacak ama topluca herkesin birbirine gecirdiginden haberi yok.
Fiyat 12.900₺ oldu.ara ara trendyol vatan satıcısına stok geldi ama anında gidiyor bir ihtimal şansınıza bakabilirsiniz
25k lık ürün 10k ya düşmüş almayıp ne yapacaktık ister satarız ister kullanırızbu ülkede fiyatların düşmeme sebebini burada ki mesajlardan görebilirsiniz.
Markadan üründen bi haber adam sadece fiyatı düşmüş diye alıyor. Daha ne yapacağını bilmiyoren kotu kâr koyar satar.
Yarın gelip ekran kartı fiyatları icin ağlayacak ama topluca herkesin birbirine gecirdiginden haberi yok.
Aynen bana dedikleri gibi sanada derlerFiyat 12.900₺ oldu.
Galiba arasam bile 12.900₺ diyecekler.
Yani kaçtı bizim hoparlör.
hiç kullanmadım fiyat baya düşmüş diye atladım bu ikisini tercih ettim
Umarım gelir özellikle Woburn olanı merak ediyorum 20 bin TL edecek bir hoparlör mü merak ettimActon 3ü bedavaya almışsınız cidden çok iyi
Çok küçük hocam. Bende zaten blaupunkt ls720 var.