ugurbaba10
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
Aldık bakalım bende aynısı var güzel yine bide anneme aldım
Yorumları iyiydi Ben de aldım, hayırlı olsunAldık bakalım bende aynısı var güzel yine bide anneme aldım
![]()
deniz king Profesyonel Masaj tabancası 6 Kademeli4 masaj başlığı, tüm vücuda masaj yapın. Hediye vermeye uygun - Fiyatı, Yorumları
deniz king Profesyonel Masaj tabancası 6 Kademeli4 masaj başlığı, tüm vücuda masaj yapın. Hediye vermeye uygun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İyzicodan uygulamadan kampanyaya katılıp, dahil olan firmalardan iyzico öde secenegi ile kendi kredi kartınızdan ödeme yaptıktan sonra size iiade yapılır. Yapılan iadeyi sanal karttan harcama yaprsınızMerhaba iyzico sanal kartla satın aldım fakat geri ödeme yapmadı yardımcı olabilir misiniz?
Düşerse haber edin
iyzicoda trendyol yokki, yukardaki vatandaş daha önce almış bişeyler bakiye olmuş hesabında onunla almış onu diyor.Merhaba iyzico sanal kartla satın aldım fakat geri ödeme yapmadı yardımcı olabilir misiniz?
nasıl memnun musunuzAldık bakalım bende aynısı var güzel yine bide anneme aldım
nasıl memnun musunuz
Bugun geldi denedim acayip birsey bayada guclu ne kadar bastirsamda yok yapmam demiyor inadina gucu arttiriyor agrim olmadigi halde hoşuma gitti bi rahatlama geldi onun icin bile alinirişe yarıyor mu ? kas agrılarına bele vs iyi geliyor mu ?