- Bütçe
- 45.000
Yaklaşık bütçem 40.000-45.000 tl civarı. Bu bütçe ile sistemin hepsini toplamam gerekiyor(mouse hariç). Monitör olarak; ASUS 24" TUF monitör almayı düşünüyorum. Monitör için ayırdığım bütçe 6.000 tl civarı, önerilerinize açığım. Klavye olarak; hala bir karar veremedim ama %100 klavyelerden almayı düşünüyorum. Red switch gibi sesi az olması gerekiyor. Ona ayırdığım bütçe 3.000-4.000 tl civarında. Kulaklığa hala karar veremedim, hiç bir fikrim de yok ne alacağıma. Kulaklığa ayıracağım bütçe 3.000-4.000 tl civarında olacağını düşünüyorum. Kasa; en önemli kısmı en sonda. Aklımdaki özellikleri 16 gb ram 512 gb ssd gibi az olacak ama sonrasında elime daha fazla para geçince bunları yükseltmeyi düşünüyorum. Diğer kısımlarına dair hiçbir fikrim yok. Oynayacağım oyunlar: rdr2, cyberphunk2077, elden ring gibi oyunları oynamayı düşünüyorum. Evet bu bütçe ile bu oyunları oynamayı istemek biraz garip ama yapacak bir şey yok. Son olarak; sistemi internet üzerinden mi almalıyım yoksa vatan gibi direkt elden mi almam daha iyi olur. Taviyeleriniz hepsine açığım, şimdiden teşekkür ederim.