Masaüstünde anlamadığım çok saçma bi yavaşlama söz konusu.
Kısa bir Video Paylaştım . Buradan bakabilirsiniz.
Ssd varmı sistemdeMasaüstünde anlamadığım çok saçma bi yavaşlama söz konusu.
Hayır yok .Ssd varmı sistemde
hdd veya ssd ölmüş knkMasaüstünde anlamadığım çok saçma bi yavaşlama söz konusu.
geçmiş olsun umarım sorunu çözersinMasaüstünde anlamadığım çok saçma bi yavaşlama söz konusu.
o yüzden ssd tak windowsu uefi olarak kur pc ye hicbir sorun kalmazHayır yok .
Öyle bir sıkıntı olsaydı tüm sistemde hissederdim , önceden hdd kaynaklı bir problem yaşamıştım sistem komple donuyordu.HDD veya ssd ölmüş knk
Leptop ya tek giriş var başka yoko yüzden ssd tak windowsu uefi olarak kur PC ye hicbir sorun kalmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
En azindan 120gb lik bir ssd al sadece windowsu kur
Hayir hocam sistemi hdd ye kurdugunuz icin bu yagaşlik ssd alın 1tane 120gb lik windowsu ona uefi olarak kurun hem pc açilma süresi kısalacak hemde uygulamalarin açilma süresi 10sn yken 1sn olacak meselaÖyle bir sıkıntı olsaydı tüm sistemde hissederdim , önceden HDD kaynaklı bir problem yaşamıştım sistem komple donuyordu.
knk çok ısınıyormuyduÖyle bir sıkıntı olsaydı tüm sistemde hissederdim , önceden HDD kaynaklı bir problem yaşamıştım sistem komple donuyordu.
Leptop ya tek giriş var başka yok
Cd girişi varmi laptop daÖyle bir sıkıntı olsaydı tüm sistemde hissederdim , önceden HDD kaynaklı bir problem yaşamıştım sistem komple donuyordu.
Leptop ya tek giriş var başka yok
hocam bende hdd kullanıyorum bu kadar yavaş nedeni onun hdd si ölmüşHayir hocam sistemi HDD ye kurdugunuz icin bu yagaşlik ssd alın 1tane 120gb lik windowsu ona uefi olarak kurun hem PC açilma süresi kısalacak hemde uygulamalarin açilma süresi 10sn yken 1sn olacak mesela
Evet varCd girişi varmi laptop da