Masaya vurdum pc dondu

hakanoper

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar lol oynuyordum sert bir şekilde masaya vurdum ve dondu bir anda pc dııııd dııd diye ses gelmeye başladı kasadan yeniden başlat tuşu var ona bastım düzeldi niye olmuş olabilir ssd hassas o yüzden demişler bazıları donanıma zarar gelir mi böyle çünkü lol oynuyorum daha vurucam masaya :D

Arkadaşın dediğine ek olarak Psu kablolarını veya gevşek civata olup olmadığını kontrol edebilirsin. Eğer HDD kullanıyorsan yüksek ihtimalle sebebi odur (HDD bozdum).
Zarar gelme ihtimali elbette var. Tavsiyem sandalyene vurman :D

Hdd kullanıyorsan onda sorun olmuş olabilir.. Eski laptopumda aynısını yaşamıştım

Arkadaşın dediğine ek olarak Psu kablolarını veya gevşek civata olup olmadığını kontrol edebilirsin. Eğer HDD kullanıyorsan yüksek ihtimalle sebebi odur (HDD bozdum).
Zarar gelme ihtimali elbette var. Tavsiyem sandalyene vurman :D
Evet birdahakine sandalye gibi :D
Hdd kullanıyorsan onda sorun olmuş olabilir.. Eski laptopumda aynısını yaşamıştım
SSD m2

Kafanı dağlara, yumruğunu duvara vur🤣🤣

Arkadaşlar lol oynuyordum sert bir şekilde masaya vurdum ve dondu bir anda pc dııııd dııd diye ses gelmeye başladı kasadan yeniden başlat tuşu var ona bastım düzeldi niye olmuş olabilir ssd hassas o yüzden demişler bazıları donanıma zarar gelir mi böyle çünkü lol oynuyorum daha vurucam masaya :D
sorunu bilmiyorum ama bu vurma işini boks torbası ile çözdüm ben 🤣

PC üzerinde hassas olmayan parça yok maalesef, muhtemelen pci express cihazların sinyalinde kopma oldu

Eski televizyonlar çalışmayınca üstüne yumruk vuruyorduk. Bazen işe yarıyordu. Kasaya bi tekme at, monitöre de kafa at. Masa zaten hak ettiği dayağı yemiş.

Baktın kapandı tekrar vur açılır böyle böyle idare etmeyi öğrenirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,657
Üyeler
187,367
Son üye
kn3zzy
Geri