Yani cinsel ilişkiyede mast.ada hiç bulaşnadın mı 2 yıl2 yıl sevgilimle yaşadım hiç sıkıntı olmadı hatta bazen de yaptım evdeyken sıkılıp evlendikten sonra sıkıntı yaşamıyormuş diyenlerin başka sorunları var bence cinsel ilişki ile çok farklı çünkü.
Ama hala cevabı bulamadıkbu konu forumu ayağı kaldırdı
Geçmiş olsun kardeşim umarım bi şey yokturZaten pedagoğa gidiyorum ona söylerim olmazsa ama o da 2 hafta sonra
Yok kral zaten baya bi düzeldim başa göre sadece bi bu olay kaldı bi de bişey daha var ama onunda çözümünü hallettim bi tek uygulaması kaldıGeçmiş olsun kardeşim umarım bi şey yoktur
Rüyalanmak şeytandan. Ek olarak mastürbasyon zararlı bir şey. Bıraktığınız iyi olmuş.2 3 aydır mast yaptığımda kalp krizi geçiricem, veya bayılıcam zannediyorum ve o yüzden çekmiyorum. ben direk bıraksam bi zararı olur mu ve normalde 3 4 haftada 1 gece oluyodu ama 1 1.5 aydır hiç rüyalanmadım bi zararı var mı?(ciddiyim)
hocam alet elinizde kalır haberiniz olsunGünde 8 ideal.
Bilimsel olarak açıklaması var.kesin döker demiyom ama saçı zayıflatıyor.42 yaşındayım. Saçlarımda açılma bile yok. Umarım şaka olarak yazdın.
AMa neredeyse 1 aydır hiç rüyalanmadım yoksa sıkıntı uookRüyalanma ile o atılıyor zaten. Çekmemen daha iyi.
Cinsel olarak performansınızı düşürüyor. Erken boşalma vb.
kral ayda 5 kere diye biliyorum gerekli olan aman diyim benim gibi günde 5 olmasın vallah çocuklar şehit olur2 3 aydır mast yaptığımda kalp krizi geçiricem, veya bayılıcam zannediyorum ve o yüzden çekmiyorum. ben direk bıraksam bi zararı olur mu ve normalde 3 4 haftada 1 gece oluyodu ama 1 1.5 aydır hiç rüyalanmadım bi zararı var mı?(ciddiyim)
niye bulaşmıyım anlamadım evlilikte sıkıntı yaratır demelerinin sebebi sadece haz duyulmaz vb olması oda diyorum ki adamların kendi sorunları uydurduğu bir şey yalan dolan.Yani cinsel ilişkiyede mast.ada hiç bulaşnadın mı 2 yıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama hala cevabı bulamadık
Nedir peki açıklaması? Burada paylaşmaya değer olarak gördüğüne göre iyice anlamış, özümsemiş durumdasındır diye düşünüyorum. Bir konu ile ilgili birbiriyle çelişen bir sürü araştırma olabilir. Bir açıklamanın "bilimsel" kabul edilebilmesi için anlamlı bir örneklemden alınan verilerin neden sonuç ilişkisi içinde bilimsel kabul gören yöntemlerle açıklanmış olması ve bu açıklamanın da bilim çevrelerinin, en azından önemli bir kısmı, tarafından kabul görmesi gerekir. Bana gayet saçma geldi. Bu eylem ve sonuç arasında korelasyon olabileceği sonucuna en azından gözlemlenen durumlarla varılamaz. Varsa tezine sağlam bir kaynak, görmek isterim.Bilimsel olarak açıklaması var.kesin döker demiyom ama saçı zayıflatıyor.