Neler Yeni

Matematiğin ilacı nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
murat
Alınır mı sizce amacım 10-15 net civarı çok mu kolay kaçar? Temel seviye bir kitap çözdüm ama pek işe yaramadı baya kolay kaçmıştı.
Ayrıca Çıkmış sorularda kalem oynatıp yapabiliyorum 345 çözeyim dedim hüsrana uğradım eski nesil sorularını yapamadım ama yeni nesilde fikir yürütebiliyorum en azından.

Truvalı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mahmut
Alınır mı sizce amacım 10-15 net civarı çok mu kolay kaçar? Temel seviye bir kitap çözdüm ama pek işe yaramadı baya kolay kaçmıştı.
Ayrıca Çıkmış sorularda kalem oynatıp yapabiliyorum 345 çözeyim dedim hüsrana uğradım eski nesil sorularını yapamadım ama yeni nesilde fikir yürütebiliyorum en azından.
3 4 5 orta temel seviye bir kaynak çözemiyorsan 10 15 net yapamazsın. Çok zor geldiyse karekök 0 var ona bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 4 5 orta temel seviye bir kaynak çözemiyorsan 10 15 net yapamazsın. Çok zor geldiyse karekök 0 var ona bak
hocam klasik soruları çok kafamı karıştırıyor sınavda zaten yeni nesil çıkmıyor mu onları yapabiliyorum ama karışık işlem görünce kafam bulanıyor şu an :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kitabın klasikleri çok basit yeni nesilleri zorluyor. Nasıl klasiği yapamayıp yeni nesili yaptın 😀
hocam mantığını anladıktan sonra kolay da ben klasik işleme gelemiyorum valla :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende öyleydim,345in zor işlemli testlerini yapamıyordum sınavda 27 net geldi(geometri çalışmadım)
bravo hocam başarılar. peki ne önerirsin hocam bana 10-15 civarı net için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,051
Son üye
EmreBLR
Top Bottom