Bildiğim yok.şuan telefondan yazıyorum onu yaparken bilgisayar kapanıyor başka bi yöntemi yokmu
paylaş seceneğıne tıkladım skype falan çıktı google drive falan çıkmadı bilgisayar kapandı
http://www.mediafire.com/file/ek1jgv0wmpsxd91/minidump_dosyalar%C4%B1m.rar/file buraya attım mediafire olarak bakabılırsın
@FightForHonorpaylaş seceneğıne tıkladım skype falan çıktı google drive falan çıkmadı bilgisayar kapandı
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
minidump dosyalarım
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.comMesaj otomatik birleştirildi:
http://www.mediafire.com/file/ek1jgv0wmpsxd91/minidump_dosyalar%C4%B1m.rar/file buraya attım mediafire olarak bakabılırsın
Telefondayım ben bakamam şuan
@TreyarchTelefondayım ben bakamam şuan
şuanda memtest 86 ile yapacagım ama flash bellek gerekli sanırım ?Merhaba @Deadlight ,
Memtest86 ile bellek testi yapınız. Ardından eksik ve bozuk sistem dosyalarını onarınız, ve zararlı yazılım taraması yapınız.
İyi günler.
Merhaba yaptım ve sonucu paylaştım hala aynı sorunu alıyorum sayılırMemtest86 testi kesinlikle yapın. Çünkü hatalar RAM arızasını gösteriyor. Sana rehber videosunu attım. Sonuçları bizle paylaşın.
Memtest86 ile RAM Testi - YouTube
BuyrunMerhaba @Deadlight ,
Memtest86 ile bellek testi yapınız. Ardından eksik ve bozuk sistem dosyalarını onarınız, ve zararlı yazılım taraması yapınız.
İyi günler.
Xmp nasıl kapatıyordum onu yapmadımMemtest86 testinde RAM testi hata bulmamış. Peki XMP kapalı mıydı?
Başka mavi ekran aldıysanız minidump paylaşın.
Özür dileyerek soruyorum Instagram varmı ordan fotoğraf atarımMemtest86 testinde RAM testi hata bulmamış. Peki XMP kapalı mıydı?
buyur minidump dosyasını yeniden paylaştım ...Memtest86 testinde RAM testi hata bulmamış. Peki XMP kapalı mıydı?
Testi xmp kapalı yaparmısın birdeXmp nasıl kapatıyordum onu yapmadım
Özür dileyerek soruyorum Instagram varmı ordan fotoğraf atarım
![]()
minidump
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.comMesaj otomatik birleştirildi:
buyur minidump dosyasını yeniden paylaştım ...