Neler Yeni

Max 1.500 TL Kask Önerisi

iWexlyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Umut Arsak
Bütçe
1500
Arkadaşlar maalesef ki bütçem oldukça kısıtlı. Söz konusu motor ve tehlikeli Allah korusun bir kaza durumunda ekipmanlar çok önem arz ediyor bunların bilincindeyim fakat dediğim gibi bütçem en fazla bu kadar. 125cc scooter kullanıyorum ve birkaç ay idare etmesi açısından bu fiyat bandında kask arıyorum.
Şu iki model alınabilir gibi geldi. Sizlerin de fikirlerinizi almak istedim. Varsa başka önerileriniz yine paylaşırsanız sevinirim.

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Esen
yani en azından ls2 airflow al ama bunların hiçbiri iyi değil

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar maalesef ki bütçem oldukça kısıtlı. Söz konusu motor ve tehlikeli Allah korusun bir kaza durumunda ekipmanlar çok önem arz ediyor bunların bilincindeyim fakat dediğim gibi bütçem en fazla bu kadar. 125cc scooter kullanıyorum ve birkaç ay idare etmesi açısından bu fiyat bandında kask arıyorum.
Şu iki model alınabilir gibi geldi. Sizlerin de fikirlerinizi almak istedim. Varsa başka önerileriniz yine paylaşırsanız sevinirim.
Bu kaskları alacağına kask takma daha güvenli. En azından kafamda kask yok dikkatli gideyim dersin. Bütçenizi artırın 4bin gibi bütçelere kafanızı koruyabilecek sağlam kasklar bulabilirsiniz. Bu kasklar durduğu yerde düşse yine kırılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gördüğün gibi ucuz kask böyle oluyor. Kırılması için motordan düşmesine bile gerek yok. Kargoda kırılmış.

1732485012106.png
1732485032737.png
1732485047334.png

CoNKeR

80+ Bronze
Bak güzel kardeşim, anlıyoruz bütçen bu kadar.
Peki neden bu kadar?
Önce motoru almak yerine kaskını ekipmanını alsaydın, sonra kalan parayla motorunu alsaydın ne olurdu?
Sen motordan daha değerli olurdun. Peki şimdi, motorun senden daha değerli, çünkü kafana bu saçma şeyi (kask diyemeyeceğim) layık gördün.
Çünkü söylediğin şey; "Bütçem bu kadar"

Yapma, sen daha değerlisin.

iWexlyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Umut Arsak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bak güzel kardeşim, anlıyoruz bütçen bu kadar.
Peki neden bu kadar?
Önce motoru almak yerine kaskını ekipmanını alsaydın, sonra kalan parayla motorunu alsaydın ne olurdu?
Sen motordan daha değerli olurdun. Peki şimdi, motorun senden daha değerli, çünkü kafana bu saçma şeyi (kask diyemeyeceğim) layık gördün.
Çünkü söylediğin şey; "Bütçem bu kadar"

Yapma, sen daha değerlisin.
Hocam kesinlikle çok haklısınız zaten bu şekilde cevaplar geleceği için en başta soruyu sorarken ekipmanın önemini bildiğimden bahsetmiştim. Fakat inanın elimde olan bir durum değil bu, ekipman için yeterli bütçeyi kenara ayırmıştım fakat elimde olmayan sebeplerden ötürü o bütçenin büyük kısmını harcamak durumunda kaldım. Maalesef elde bu kadar var şu anlık ve motora her gün binmek durumundayım. En azından 1 2 ay idare etmem lazım bu şekilde. Ondan ötürü bu kötü kasklara başvurmak durumundayım. Teşekkür ederim düşünceniz için.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Hocam kesinlikle çok haklısınız zaten bu şekilde cevaplar geleceği için en başta soruyu sorarken ekipmanın önemini bildiğimden bahsetmiştim. Fakat inanın elimde olan bir durum değil bu, ekipman için yeterli bütçeyi kenara ayırmıştım fakat elimde olmayan sebeplerden ötürü o bütçenin büyük kısmını harcamak durumunda kaldım. Maalesef elde bu kadar var şu anlık ve motora her gün binmek durumundayım. En azından 1 2 ay idare etmem lazım bu şekilde. Ondan ötürü bu kötü kasklara başvurmak durumundayım. Teşekkür ederim düşünceniz için.
Durumun olmayabilir anlarım ama bu kaskları takmak daha riskli. Daha kargoda kırılmış bir kasktan bahsediyoruz. Kendini koruyamamış, kafanı nasıl korusun? Bence taksite falan gir kendi canını koruyacak bir kask al. Daha sonra durumun düzelince eldiven, mont, pantolon(ya da dizlik), bot alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,401
Üyeler
163,657
Son üye
cosmospurs
Top Bottom