Hayır.G305 alınır mı??
Model O bakabilirsiniz.ya bişey sorucam her şey için eyw de yokmu trendyoldan önerin beyefendiye trendyoldan olacakmış
onunda sensor ıyı degıl fıyatını haketmıyorG305 alınır mı??
peki şu kratoslu arkadşın gönderdikleri?onunda sensor ıyı degıl fıyatını haketmıyor
şu delikli olmasıunı istemeyecektir ama bi yollayayımHayır.
Model O bakabilirsiniz.
Glorious Model O Minus Mat Beyaz Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Glorious Model O Minus Mat Beyaz Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comGlorious Model O Gaming Mouse Beyaz Mat Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Glorious Model O Mat Gaming Mouse ( Beyaz ) GO-WHITE yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
250 ıps 50 g hızlanma verıyor sensoru ıyı degılpeki şu kratoslu arkadşın gönderdikleri?
yanı hocam olmadı su pembe attıgımı aldırkısacası ne yap ne et onu aldrı diyorsun
3395 ile bamf'ın (3360 wireless revize) farkını hisseden varsa burada harcanıyor zaten hocam. İki yıl sonra da 3395 kötü olacak ona bakarsak, estetik olarak güzel hissiyatı güzel ben çok takmıyorum bu olaya.250 ıps 50 g hızlanma verıyor sensoru ıyı degıl
olay sensorde degıl sundugu ozellıklerde dostum 250 ıps 50 g hızlanma verıyor 3395 ıse 650 ıps 50 g hızlanma verıyor3395 ile bamf'ın (3360 wireless revize) farkını hisseden varsa burada harcanıyor zaten hocam. İki yıl sonra da 3395 kötü olacak ona bakarsak, estetik olarak güzel hissiyatı güzel ben çok takmıyorum bu olaya.
Ben başka bir şeyden mi bahsediyorum?olay sensorde degıl sundugu ozellıklerde dostum 250 ıps 50 g hızlanma verıyor 3395 ıse 650 ıps 50 g hızlanma verıyor