Öneri Max 1200 TL'ye Mouse Önerisi

phopshen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
356
Bütçe
1200
Arkadaşlar artık scrollun bozulmasından bıktım, adam gibi bozulmayacak bir mouse önerir misiniz? Fps oyunları oynuyorum, cs, arma reforger, r6 vs. arada hikaye de oynuyorum.

V

Rampage almaktansa vxe R1 alsın iyzico ve parolapara cashbackle
Bu mouse iyi hocam rampage olsada rampage zaten araklamış bunu bir yerden birebir aynısı vardı adını unuttum şimdi.

hocam ne alaka gayet iyi mouse incelemeside var forumda cok kişide kullanıyor cashback karıştırırsak işin içine hala var mı onlar hatta bimiyorumda bende alırım scyrox v8 bir tanede ayrıca 1500 cashback alsın scyrox v8 alsın direk veya şey vardı IPL float 10 numara mouse'u vardı attack shark r5 ultra ile aynı özelliklere sahip cashback ile 1300 e falan gelir

hocam ne alaka gayet iyi mouse incelemeside var forumda cok kişide kullanıyor cashback karıştırırsak işin içine hala var mı onlar hatta bimiyorumda bende alırım scyrox v8 bir tanede ayrıca 1500 cashback alsın scyrox v8 alsın direk veya şey vardı IPL float 10 numara mouse'u vardı attack shark r5 ultra ile aynı özelliklere sahip cashback ile 1300 e falan gelir
Cashback var suan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,758
Üyeler
184,833
Son üye
Guneyone
Geri