Öneri Max 1200 TL'ye Mouse Önerisi

phopshen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
356
Bütçe
1200
Arkadaşlar artık scrollun bozulmasından bıktım, adam gibi bozulmayacak bir mouse önerir misiniz? Fps oyunları oynuyorum, cs, arma reforger, r6 vs. arada hikaye de oynuyorum.

güvenilir ama o parayı hak etmiyor 1k kredi iadesi konusu var oradan bak aj159 pro al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çünkü tr fiyatıyla neredeyse aynı fiyata geliyor kuponla daha uyguna bile gelir ama sarı siteden aj159 pro veya 179 pro daha iyi tercih olur 1200-1300 civarına
aj159 pro 996 oluyor

aj179 pro 1056

hangisi daha iyi aj159 pro, aj179 pro, attack shark x11

aj159 pro 996 oluyor

aj179 pro 1056

hangisi daha iyi aj159 pro, aj179 pro, attack shark x11
Aralarında ki tek fark boyut ajazzlar daha iyi

ben ajax 159 pro aldım temudan inanılmaz memnumum gerçekten. Aerox 3 wireless kullanıyodum. ondan bile daha çok memnumum şu an. o derece

hocam ürün gelir dimi tahmini ne zamana kadar
En geç 2 hafta içinde geliyor

Eğer ürün sıkıntılı gelirse kargoya verdikten sonra 1-2 gün içinde iadeyi onaylıyorlar

ben ajax 159 pro aldım temudan inanılmaz memnumum gerçekten. Aerox 3 wireless kullanıyodum. ondan bile daha çok memnumum şu an. o derece
boyutu nasıl küçük mü? eve geçince benim suanki fareye bakicam. boyutunu neye göre bakmalıyım? @Cakrash

Güvenilir ama x11 1600 tl verilecek kadar iyi bir mouse değil paranı çöpe atarsın.
tamamdır ajazz alabilirim ama boyutunu öğrenmem lazım baan lazım olanı

hocam ne alaka gayet iyi mouse incelemeside var forumda cok kişide kullanıyor cashback karıştırırsak işin içine hala var mı onlar hatta bimiyorumda bende alırım scyrox v8 bir tanede ayrıca 1500 cashback alsın scyrox v8 alsın direk veya şey vardı IPL float 10 numara mouse'u vardı attack shark r5 ultra ile aynı özelliklere sahip cashback ile 1300 e falan gelir
Brocum iyzico falan diyorsunuz da adamın cepten zaten 3k çıkıyor. Onla başka ürün alsa da cepten çıkan miktar 3k istediği kadar cashback alsın. 1200 nerde 3000 nerde?

Arkadaşlar artık scrollun bozulmasından bıktım, adam gibi bozulmayacak bir mouse önerir misiniz? Fps oyunları oynuyorum, cs, arma reforger, r6 vs. arada hikaye de oynuyorum.
2 arkadaşımda R1 aldı Attack shark. 875 tl lere kadar gerilediğini gördüm. 900 civaruna alınır. Üstüde verilmez. Grip tape'i, yazılımı, hafifliği cidden çok güzel mouse. Bütçe artınca beklenti de artıyor. Sonra verdiğin para aklına gelip, "Bu parayla şunu yapardım...“ Cümlesini ağzına aldığın an o mouse dünyanın en iyi mouseu da olsa iş biter. Uzun lafın kısası Sıfır bir r1 al bak dalgana.

Brocum iyzico falan diyorsunuz da adamın cepten zaten 3k çıkıyor. Onla başka ürün alsa da cepten çıkan miktar 3k istediği kadar cashback alsın. 1200 nerde 3000 nerde?

2 arkadaşımda R1 aldı Attack shark. 875 tl lere kadar gerilediğini gördüm. 900 civaruna alınır. Üstüde verilmez. Grip tape'i, yazılımı, hafifliği cidden çok güzel mouse. Bütçe artınca beklenti de artıyor. Sonra verdiğin para aklına gelip, "Bu parayla şunu yapardım...“ Cümlesini ağzına aldığın an o mouse dünyanın en iyi mouseu da olsa iş biter. Uzun lafın kısası Sıfır bir r1 al bak dalgana.
attack shark x3 ve r1 kullandım x3 fena değildi ama r1 in hissiyatı çok kötü bence, ele alınca kalitesiz çin mouselarına benzer hissiyat veriyor ayrıca mouseta plastik kokusu vardı baya

Geri