İstediğin fiyata kaliteli bir şey yok maalesef.Herkese selam 150 TL bile fazla aslında ama varmıdır böyle kaliteli mousepad bu bütçede ?
Kupon kullanılamaz demiyor 14'te 40 tl kupon alınsa 110'a gelir.Gamepower GPR300 Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower GPR300 Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower GPR300 Mouse Pad özelliklerini incele, 179,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
10-20 TL Fazla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstediğin fiyata kaliteli bir şey yok maalesef.
Yani bu bütçede kaliteli bir şey beklemek ne bileyim ama yine eğer bütçeni 200 liracık yukarı çekebilirsen qck Large alabilirsin, eğer alırsan emin ol 3-4 yıl gidecek bir mousepad aynı zamanda fiyatına göre aşırı kaliteli.Herkese selam 150 TL bile fazla aslında ama varmıdır böyle kaliteli mousepad bu bütçede ?
Ben neredeyse 1 yıl olacak herhangi bir sıkıntı yasamadım ama çok kaliteli değil aynen.Kupon kullanılamaz demiyor 14'te 40 TL kupon alınsa 110'a gelir.
Bende bundan var ama çok da kaliteli değil, kaliteli mousepad kullanmadım ama o yüzden çok yorum yapamıyorum.
hocam alıcaksan bunu önerebilirim fiyatıda uygun iyi markaHerkese selam 150 TL bile fazla aslında ama varmıdır böyle kaliteli mousepad bu bütçede ?