waldenistaken
80+
- Reaksiyon skoru
- 70
AM4 uyumlu max 1500tl olacak şekilde güzel bir soğutucu önerisi istiyorum arkadaşlar
hocam çıkabiliyosan bunlara çık 1800 e uzun ömürlü bişe olur değer yani aradaki farkaAM4 uyumlu max 1500tl olacak şekilde güzel bir soğutucu önerisi istiyorum arkadaşlar
1800lerin arasından sence hangisi daha iyi 1800 e çıkabilirim yahocam çıkabiliyosan bunlara çık 1800 e uzun ömürlü bişe olur değer yani aradaki farka
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
yok illa max 1500 olacak dersen bunlara bak 6 bakır boru mu daha iyi kule sistemi ile 4 boru mu sen karar ver![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Assassin X 120 V2 Plus Hava Soğutucu
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.www.gaming.gen.tr
ikisi aynı tek fark rgb si1800lerin arasından sence hangisi daha iyi 1800 e çıkabilirim ya
rgb o kadar önemli değil benim için sen olsan hangisini alırdınikisi aynı tek fark rgb si
hocam kasana göre ben rgb olmayan bi sistem dizdim ondan rgb olmayan bi model aldım 1800 e attığım modeller arasında hiç fark yok aynı modeller sadece birinin fanı rgb keyfi bi seçim var yani o da sana kalmışrgb o kadar önemli değil benim için sen olsan hangisini alırdın
yani ekran kartı ve kasa fanları rgb onun haricinde rgb değil. rgb olmayan biraz daha asil duruyor sahsenhocam kasana göre ben rgb olmayan bi sistem dizdim ondan rgb olmayan bi model aldım 1800 e attığım modeller arasında hiç fark yok aynı modeller sadece birinin fanı rgb keyfi bi seçim var yani o da sana kalmış
bende ondan rgb olmayan bi ssiteme geçtim. kasa fanları dahil rgb yok. zaten migrenim var çok yoruyodu hem onun baya önüne geçmiş oldum hem de pavyon gibi olan görüntü gitti aşırı asil duruyoyani ekran kartı ve kasa fanları rgb onun haricinde rgb değil. rgb olmayan biraz daha asil duruyor sahsen
setupa bayıldım ellerine sağlık gerçekten bu arada kullandığın kasa hangi kasa acaba memnun musunbende ondan rgb olmayan bi ssiteme geçtim. kasa fanları dahil rgb yok. zaten migrenim var çok yoruyodu hem onun baya önüne geçmiş oldum hem de pavyon gibi olan görüntü gitti aşırı asil duruyo
Alıntıyı görüntüle
imza kısmında tüm parçalarım yazıyo. lian li 011 dynamic mini v2. memnunum kaliteli ama en iyisi değil. atx sistemi sığdıracak en kompakt kasalardan. kalitesi daha iyi olabilirdi bence ama fiyatı 4500-5500 arasında gidip geliyo içindeki fanlara daha çok verdim bu yüzden laf edilmez çok iyi. fanlarım endorfy fluctus sessiz çalışma için üretilmiş çok memnunum.setupa bayıldım ellerine sağlık gerçekten bu arada kullandığın kasa hangi kasa acaba memnun musun
ya ben bir tık bütçe dostu kasa arıyorum şahsen akvaryum gibi olmasınıda istiyorum ama biraz fazla şey istiyorum gibiimza kısmında tüm parçalarım yazıyo. lian li 011 dynamic mini v2. memnunum kaliteli ama en iyisi değil. atx sistemi sığdıracak en kompakt kasalardan. kalitesi daha iyi olabilirdi bence ama fiyatı 4500-5500 arasında gidip geliyo içindeki fanlara daha çok verdim bu yüzden laf edilmez çok iyi. fanlarım endorfy fluctus sessiz çalışma için üretilmiş çok memnunum.
hocam sadece tipine bakıp alma. zamanında bende öyle yaptım çok gürültülü çalışıyo. bu kasayı ben 4800 e fansız aldım. içindeki fanın teki 700 küsür. fanlı şekilde kasayı zaten 700 800 tl farkla satıyolar 4 tane fanla beraber. içindeki fanlarına kadar ayrı araştırıp topladım. bi kule tipinin fanlar sesli çalışıyo ona da ayı fan aldım gelir cumaya bakalım çözersem onuda kalite kokan bi sistem olacak hayırlısıylaya ben bir tık bütçe dostu kasa arıyorum şahsen akvaryum gibi olmasınıda istiyorum ama biraz fazla şey istiyorum gibi
ya dediğim gibi bütçe dostu olsun hafif ses çıkarsın sorun değil bakalım biraz araştıracağım teşekkür ederim yinedehocam sadece tipine bakıp alma. zamanında bende öyle yaptım çok gürültülü çalışıyo. bu kasayı ben 4800 e fansız aldım. içindeki fanın teki 700 küsür. fanlı şekilde kasayı zaten 700 800 tl farkla satıyolar 4 tane fanla beraber. içindeki fanlarına kadar ayrı araştırıp topladım. bi kule tipinin fanlar sesli çalışıyo ona da ayı fan aldım gelir cumaya bakalım çözersem onuda kalite kokan bi sistem olacak hayırlısıyla