Öneri Max 16 K telefon önerisi ?

Reaksiyon skoru
73
Bütçe
16.000
Şuan annemler telefon almaya gidiceklermiş çarşıda gezmek için bende bi araştırıyım dandik almasın kendisine diye
Her alanda işini görecek telefon önerisi alabilirmiyim ?

Şuan annemler telefon almaya gidiceklermiş çarşıda gezmek için bende bi araştırıyım dandik almasın kendisine diye
samsung s21fe 2. nesil, a55

Gardaşım 16 K ya falan öneri sunma ihtimalinde varmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

samsung s21fe 2. nesil, a55
sence hangisi daha iyidir fiyat farkıda var 16ya değermi ?

realme 11 pro plus veya 12+ Gerçekten yazılımsal anlamda cok ıyı ve 11 pro plus gercekten cok ıyı kullanmadım ama 12+ ın kamerası optik zoom a sahip aşırı iyi bir kamerası var. Performans olarak da fıyatında cok basarılı

Gardaşım 16 K ya falan öneri sunma ihtimalinde varmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sence hangisi daha iyidir fiyat farkıda var 16ya değermi ?
daha uzun giden batarya, daha büyük ve daha güncel telefon istiyorsan a55, kamerası iyi olsun işlemcisi güçlü olsun malzeme kalitesi iyi olsun ama bataryası az gidebilir diyorsan diyorsan s21fe

realme 11 pro plus veya 12+ Gerçekten yazılımsal anlamda cok ıyı ve 11 pro plus gercekten cok ıyı kullanmadım ama 12+ ın kamerası optik zoom a sahip aşırı iyi bir kamerası var. Performans olarak da fıyatında cok basarılı
Dostum ortalama 10-20k arası olursa daha bütçesel ve sağlam olur

daha uzun giden batarya, daha büyük ve daha güncel telefon istiyorsan a55, kamerası iyi olsun işlemcisi güçlü olsun malzeme kalitesi iyi olsun ama bataryası az gidebilir diyorsan diyorsan s21fe
eyvallah ciğerim detaylıca beni aydınlattığın için her önerine açığım

Poco x6 pro 12 RAM olan yada Magic 7 Lite

Poco F6 (12 GB / 512 GB)

realme 11 Pro+ (512 GB)​

realme 12 Pro 256gb​

Poco X7 (12 GB / 512 GB)​

Samsung Galaxy S21 FE 5G​

Samsung Galaxy A55 5G​

bunları önerdiniz mesela sıralama yapsak ne diyonuz fiyatlara göre alınır alınmaz bugün alınacak sonuçta sonrasında alma durumu yok

Nothing Phone 1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,443
Üyeler
188,936
Son üye
opitimusprime
Geri