Max 20.000TL direksiyon seti önerisi.

Koraybaba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
451
Bütçe
20000
Sıfır almayı düşünüyorum bu fiyata çok daha iyi ikinci elde alabilirim genellikle F1 oynamak için güçlü elimi bükecek güçde bişey arıyorum.
diğer bütün araba simülasyon oyunları içinde uyumlu olsun.
Vites şart değil.

baska secenek yok
14.400 tl 20 bine kadar çıkabilirm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

moza r3 var ama 20k ustu oda
moza r3 ün motoru g29 dan güçlümü

14.400 tl 20 bine kadar çıkabilirm

moza r3 ün motoru g29 dan güçlümü
ıkısınde kullanmadım ama moza r3 g29dan daha ıyı oldugnu bılıyorum

Sana tavsiyem hic aktarmalilara bulasma en kotu 2. el r3 falan al yada r5
dfgt - g27 - g29 - t300 - csl elite - moza r9 - moza r12(guncel) bunlarin hepsini min 1 yil kullanmis biri olarak soyluyorum. Ergonomi his sessizlik hissiyat hepsini mozada bulursun. Ki bence 2. elde cok guzel fiyatlar denk gidiyor.

vitesli alırsan (ki gerçekten çok zevkli oluyor manuel) g29'u shifter ile al otomatikse parasına bakmadım ama moza

Sana tavsiyem hic aktarmalilara bulasma en kotu 2. el r3 falan al yada r5
dfgt - g27 - g29 - t300 - csl elite - moza r9 - moza r12(guncel) bunlarin hepsini min 1 yil kullanmis biri olarak soyluyorum. Ergonomi his sessizlik hissiyat hepsini mozada bulursun. Ki bence 2. elde cok guzel fiyatlar denk gidiyor.
aktarmalı dediğin kayışlı ve dişlimi

aktarmalı dediğin kayışlı ve dişlimi
Kesinlikle disli cok sesli evet guclu ama minik hissiyatlarda standart yok. Kayisli desen cag atlamis hissediyosun ama yumusak ve uzun sureli kullanimda salinim oluyor 1 saat drfit yaristan sonra ffb cok dusuyor isindigi icin. Yalan yok duyduguma gore r3-r5 lerde isiniyor ama yine de aktarmalilarin 2 kati kadar surede en azindan o akdar surede su gibi oluyosun zaten :) ben r9 kullandim cok yeterliydi. r12 yi ayni fiyata buldugum icin aldim. r5 i alacaksin ikinci elden katlanmali birde stand alacaksin 20 ye debriajli r5 bul 2 civarina da idareten bi stand bul o pedallar yerde zor kullanilir cunku ilerde ara gecerse eline yanina da 7-8 civarina bi th8a bul tamamdir.

IMG_1116.webp
Bu zehiri alınca buraya kadar gittim haftada 1 saat de oynasan zevklidir.

çok teşekkür ederim bütçeye göre r3 veya r5 e bakacağım

Kesinlikle disli cok sesli evet guclu ama minik hissiyatlarda standart yok. Kayisli desen cag atlamis hissediyosun ama yumusak ve uzun sureli kullanimda salinim oluyor 1 saat drfit yaristan sonra ffb cok dusuyor isindigi icin. Yalan yok duyduguma gore r3-r5 lerde isiniyor ama yine de aktarmalilarin 2 kati kadar surede en azindan o akdar surede su gibi oluyosun zaten :) ben r9 kullandim cok yeterliydi. r12 yi ayni fiyata buldugum icin aldim. r5 i alacaksin ikinci elden katlanmali birde stand alacaksin 20 ye debriajli r5 bul 2 civarina da idareten bi stand bul o pedallar yerde zor kullanilir cunku ilerde ara gecerse eline yanina da 7-8 civarina bi th8a bul tamamdir.

Alıntıyı görüntüleBu zehiri alınca buraya kadar gittim haftada 1 saat de oynasan zevklidir.
bu kadarı fazla bana fps oyunalarından çok sıkıldım arada kafa dağıtmak için almak istiyorum.

nfs- forza5 de oynanıyomu moza ile

çok teşekkür ederim bütçeye göre r3 veya r5 e bakacağım

bu kadarı fazla bana fps oyunalarından çok sıkıldım arada kafa dağıtmak için almak istiyorum.

nfs- forza5 de oynanıyomu moza ile
nfs umdugun gibi olmaz , assetto ve forza dusun forza icinde eger direk gormezse oyunun onlarin dc si ve internette var manuel eklemen gerekiyo olrda bi gun alir halledemezsen bana yaz..

nfs umdugun gibi olmaz , assetto ve forza dusun forza icinde eger direk gormezse oyunun onlarin dc si ve internette var manuel eklemen gerekiyo olrda bi gun alir halledemezsen bana yaz..
Trusmaster t248 nasıl r3 ile aynı para kullanma şansın oldumu

Geri