Advocate
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
Rezil plastik dişli ve kayışlı hybrid bir ürün R3 ile kıyaslanamaz bile.Trusmaster t248 nasıl r3 ile aynı para kullanma şansın oldumu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar konu açarken forumdaki diğer konulara da baksanız keşke. 20k bütçeye G29 önerenleri direkt bloklayın
moza r3, thurstmaster t300rs gt ve moza r5 arasında kaldı yeni başlıycam keyif yapıcam stand almama gerek varmıdır siz bu üçünden hangisini önerirsiniz ben moza r3 alıcaktım fakat bir kişi moza r3 hakkında şu yorumu yapmış; Bütün yayıncıların öve öve bitiremediği Moza'nın reklamı iyi yapılmış bir Çin malı olduğunun görmüş oldum. Ürünü açıp kurdum ve direksiyonu oyun içinde kullanmaya başlayınca 1-2 dk içinde direksiyon üstündeki tuşların takılı kalmasından kaynaklı kullanılamadığını fark ettim. Moza'nın Dc kanalı üzerinden verilen tüm çözümleri denedim ancak sonuç yok. Üretim kaynaklı...
- atherion
- Cevaplar: 7
- Forum: Direksiyon/Gamepad
Direksiyonu sıfır ya da ikinci el almayı düşünüyorum, yaklaşık 12.000 TL'lik bir fiyat farkı var bunun sebebi ne acaba? Bir de yanında TH8S vites alacağım onda da yaklaşık 3.000 TL'lik bir fiyat farkı var. Sizce sıfır mı almalıyım, ikinci el mi?
- CrIz1
- Cevaplar: 13
15–17K bütçe dahilinde direksiyon seti bakıyorum; 17K’yı aşmaması lazım. Taksitle alınacak, 6 ay taksit olursa iyi olur. Bir öneriniz var mı? Sıfır olması şart; doğum günü hediyesi olarak alınacak, ben kullanmayacağım.
- Diavelin
- Cevaplar: 15