Neler Yeni

Max 200 TL Klavye Önerisi

kaandrsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
kaan dursun
1 hafta önce aldım ve gayet memnunum mekanik rgb aydınlatmalı bol bol ışık modlu ve muazzam mıknatıslı bilek desteği olan bi klavye

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı

Avm123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökay baykal
Youtube de donanım arşivi kanalının karşılaştırma videosu var ordan bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Muhammed Eren Bulut
gamepower warlock compact veya James Donkey modellerine de bakabilirsin

Erdomega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Erdem özel
Bende senin gibi bi aralar 200 tl ye klavye araştırıyodum. Baya bi araştırmıştım fakat içime sinen klavye olmadığı için daha pahalı bütçelerde kalvye aramaya başlamıştım. Sonra o klavyleri inceledim ve 500 tl gibi bir fiyatı bir klavyeye vermenin doğru olmadığını düşündüm ve tekrardan ucuz fiyatlı klavyeleri araştırmaya başladım. Uzun araştırmalar sonucunda Gamepower Ogre Rgb klavyesini 265 tl ye hepsiburada' dan aldım. Klavyeyin genel olarak donanım arşivinin incelediği gibi iyi fakat 2 eksisi var. 1. si klavye küçük enter ile geliyo (2 güne kalmaz alışıyon merak etme). 2. si ise klavyeden metalik ses geliyo. Da nın videosunda çok çıkmamış fakat diğer youtube videolarından sesin nasıl bişey olduğunu anlayabiliyorsun. Bence klavye tam f/p ürünü, bütçeni birazcık daha artırıp klavyeyi alabilirsin. Eğer başka soruların olursa yazabilirsin. Seve seve cevaplarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom