İşini görür fuxi h7 1614 tl ile alabiliyorsungündelik kullanım ve oyun için kulaklık önerisi maxım bu 2k ya kadarda yapın ve yine de 2.5k lara kadar da önermede bulunabilrisiniz takip etmeyi sevdigimden dolayı![]()
Ben kullanıyorum güzel kulaklık bendeki bu model zaten h7 fiyatına göre çok güzel kulaklıkhavit kulaklık önerilir mi ki hiç kullanmadım
Her ikisi için de çok uygun hem oyun hem müzik hem film hem de dış kullanım için çok güzel kulaklık dışarıda rgbleri kapattığın zaman muhteşem dış kulaklık oluyor başlıkları da döner yapıda olduğu için boyunda rahatsız etmiyorgünlük kullanım mı oyun mu
teşekkür ederim bir inceleyeceğim ses kasmakta önemli benim için ^^Her ikisi için de çok uygun hem oyun hem müzik hem film hem de dış kullanım için çok güzel kulaklık dışarıda rgbleri kapattığın zaman muhteşem dış kulaklık oluyor başlıkları da döner yapıda olduğu için boyunda rahatsız etmiyor
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,863734107.html bu muHer ikisi için de çok uygun hem oyun hem müzik hem film hem de dış kullanım için çok güzel kulaklık dışarıda rgbleri kapattığın zaman muhteşem dış kulaklık oluyor başlıkları da döner yapıda olduğu için boyunda rahatsız etmiyor
Evet kulaklık bu ve ses kasmada sıkıntı yok bence ben valo oynuyorum sıkıntısız sesleri kasıyorum yateşekkür ederim bir inceleyeceğim ses kasmakta önemli benim için ^^
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,863734107.html bu mu
reis bir sorum olcak RAZER BLACKSHARK V2 X mi bu mu ? günlük kullanımdan kastım pc başında günlük kullanım olarak bahsetmiştim dışarısı için değilEvet kulaklık bu ve ses kasmada sıkıntı yok bence ben valo oynuyorum sıkıntısız sesleri kasıyorum ya
Bu siteden sepette combatry kodu ile %15 sanırım indirim oluyor 1614 tl ye geliypr![]()
Havit Gamenote Fuxi-H7 RGB Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı - Beyaz
Havit Gamenote Fuxi H7 RGB Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı - Beyazwww.havitstore.com.tr
Siyah rengi de gelmiş fena durmuyor
Hangisi hoşuna giderse gönül rahatlığıyla alabilirsin ayriyeten mobil oyun oynuyorsan telefon şarj soketi type c ise dongle ile gecikmesiz kullanabiliyorsun telefon üzerinde
Çok amaçlı muhteşem bi kulaklık (fiyatına göre)
aynı fiyata razer daha iyidir diye tahmin ediyorum ama kablolu bu kulaklık bilgin olsunreis bir sorum olcak RAZER BLACKSHARK V2 X mi bu mu ? günlük kullanımdan kastım pc başında günlük kullanım olarak bahsetmiştim dışarısı için değil