Ne amaçla kullanacaksınız hocam?Ben A10 7870K APU 2X4 8 GB DDR3 RAMLI APU PC DÜSUNDUM MANTIKLI MI BENIMKI YOKSA önerir misiniz?
Oyun icinNe amaçla kullanacaksınız hocam?
Oyun ya da iş?
Bu arada Caps Lock tuşunu lütfen kapatarak yazınız.
Sıfır olarak mı toplamak istiyorsunuz?Oyun icin
Bu nasilSıfır olarak mı toplamak istiyorsunuz?
Yoksa 2. el de olur mu?
Bir de ne tür oyunlar oynayacaksınız?
Sistemi fazla yoran veya üst seviye oyunlar oynayamazsınız hocam.
FPS ve orta seviye hikaye oyunlarında takılıyorsanız bir şeyler deneriz.
Ssd yetmezİşlemci
![]()
AMD Athlon 3000G Çift Çekirdek 3.5 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Athlon 3000G Çift Çekirdek 3.5 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Athlon 3000G Çift Çekirdek 3.5 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.483,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anakart
![]()
Gigabyte GA-A320M-S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GA-A320M-S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GA-A320M-S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.973,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bellek
![]()
Oloy Warhawk RGB 8 GB DDR4 3000 Mhz MD4U083016BESA Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Oloy Warhawk RGB 8 GB DDR4 3000 Mhz MD4U083016BESA Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Oloy Warhawk RGB 8 GB DDR4 3000 Mhz MD4U083016BESA Ram özelliklerini incele, 3.807,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Depolama
![]()
Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Kasa
![]()
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Güç Kaynağı
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 745,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam xeon olur gtx 550ti olur hd 7870 rx 460 olur 2. Elden yap biseylerSıfır olarak mı toplamak istiyorsunuz?
Yoksa 2. el de olur mu?
Bir de ne tür oyunlar oynayacaksınız?
Sistemi fazla yoran veya üst seviye oyunlar oynayamazsınız hocam.
FPS ve orta seviye hikaye oyunlarında takılıyorsanız bir şeyler deneriz.
Ekran kartı iyi yani.Ramlar DDR3.2.elde olur oyunlarim gta 5 csgo valorant pupg mobile wwe 2k16
Post automatically merged:
Bu nasil
Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Sorun degil ben beklerim sen topla yeter 10 saat olsun farketmezEkran kartı iyi yani.Ramlar DDR3.
İşlemci belki sorun yaşatıbilir.
Ben size ikinci el olarak bir şeyler oluşturacağım hocam.Biraz zamanınızı ödünç alacağım.
Hocam topladinizmi merak ettim bu saatte rahatsiz ediyorum kbEkran kartı iyi yani.Ramlar DDR3.
İşlemci belki sorun yaşatıbilir.
Ben size ikinci el olarak bir şeyler oluşturacağım hocam.Biraz zamanınızı ödünç alacağım.