Öneri Max 27 k telefon önerisi

2400 e çok garip işlemci cidden grafik kısmındaki scorelarda falan s24 ultraya yaklaşıyor diye hatırlıyorum. evet bende kullanıyorum s24fe yi ve ısınma sorununa yapacak bişey yok. elde tutulmayacak kadar ısınmıyor ama o sıcaklığını alüminyum çerçevesine öyle bir dağıtıyor ki bütün çerçeve eşit şekilde ısınıyor
soğutucu alıcam carx street oynamak için 15-2dk 60fps oynuyorum sonra direkt 30-35fps düşüyo(gölge hariç maxda)

soğutucu alıcam carx street oynamak için 15-2dk 60fps oynuyorum sonra direkt 30-35fps düşüyo(gölge hariç maxda)
telefondan çok az oyun oynuyorum o yüzden benim için sıkıntı yapmıyor

s24fe öneririm hocam daha yenilerde bi yakınıma aldım çok güzel telefon android kanadında en f/p ürün olabilir kendisi samsungta özellikle. Tavsiye ederim..

Ney😅 s25femi max 30a çıkacak ve 1 ay sonrada 27 k
1753862908139.webp

genelde hep öyle oluyor s24fe bile ilk aylarında 30 binin üstünde satıldı

Yok bende zaten çok düşük gördüm baya yüksek değil tahminim ilk çıktında 40 tan aşşağı olmaz hele bayada var çıkmasına ozamana kadar fiyatlar tavan
35 40 arasına çıkar 30 bandına iner öyle kalır heralde diye düşünüyorum çok fazla fark olmayacaksa ve işlemcisi exynos 2400 olacaksa

35 40 arasına çıkar 30 bandına iner öyle kalır heralde diye düşünüyorum çok fazla fark olmayacaksa ve işlemcisi exynos 2400 olacaksa
Olabilirde mesele sadece özelliklerde değil hocam aserisi bile yeni telefon çıkartıyor fiyatlar baya tavan hele böyle merakla beklenen bi telefon 40 tan aşşa olmaz ama tabi zaman geçtikçe 30 bandına iner gibi rahat

Olabilirde mesele sadece özelliklerde değil hocam aserisi bile yeni telefon çıkartıyor fiyatlar baya tavan hele böyle merakla beklenen bi telefon 40 tan aşşa olmaz ama tabi zaman geçtikçe 30 bandına iner gibi rahat
40 üstü olursa tutmaz pek 30 35 arası hakkıdır dediğim şeyler olursa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,807
Üyeler
185,168
Son üye
ozgur99x
Geri