Max 300 TL klavye önerisi

Reaksiyon skoru
116
Max 300Tl olacak mekanik klavye öneriniz var mı şöyle bir göz attığımda bloody b318/418 modellerini gördüm ve hoşuma gitti daha iyi önerileriniz var mı
Not:8 tuşunun mekanik olduğunu biliyorum zaten oyun oynayacağım asıl işim onlarla

Ben o fiyat bandına gp alırdım calypso güzel bir seçim gibi ama kaç tl bilmiyorum 400tlde olabilir bakmak lazım :)

Ben o fiyat bandına gp alırdım calypso güzel bir seçim gibi ama kaç TL bilmiyorum 400tlde olabilir bakmak lazım :)
Gpden uzak duracağım frisby gp gb hepsi aynı şey ve kalitesiz bloodynin 3 yıldır mousesini kullanıyorum ve baya memnunum o yüzden bunlara baktım

Gpden uzak duracağım frisby gp gb hepsi aynı şey ve kalitesiz bloodynin 3 yıldır mousesini kullanıyorum ve baya memnunum o yüzden bunlara baktım
Rampage James Donkey game power dan uzak dur ama gp nin klavyesi güzel hocam ben kulaklığını aldım gpnin enigma isimli idi garantisi 1 yıldı 2 yıl dayandı sonra sağdaki hoparlör bozuldu bozulmadı ama çalışmıyordu kablo girişini böyle kırasıncaya kadar ittirince çalışıyordu

gamepower ve bloody aynı klasmanda markalar (bana göre) hatta çoğu kişi gamepowerın daha üst düzey olduğuna inanıyor. gamepower klavye alabilirsiniz zaten klavye en önemsiz bileşen hiçbir şekilde sizi üzemeyecektir.

Rampage KB-R90

Max 300Tl olacak mekanik klavye öneriniz var mı şöyle bir göz attığımda bloody b318/418 modellerini gördüm ve hoşuma gitti daha iyi önerileriniz var mı
Not:8 tuşunun mekanik olduğunu biliyorum zaten oyun oynayacağım asıl işim onlarla
Gamepower saber rgb hatta bunu o klavye ile cevaplıyorum alacaksan önerimdir çok temiz klavye gaming gecesinde 280 oluyor.

Logitech G213.
Kendim kullanıyorum sorun varsa yardımcı olurum.

gamepower ve bloody aynı klasmanda markalar (bana göre) hatta çoğu kişi gamepowerın daha üst düzey olduğuna inanıyor. gamepower klavye alabilirsiniz zaten klavye en önemsiz bileşen hiçbir şekilde sizi üzemeyecektir.
3 yıldır kullanıyorum v7ma modelini hatta 4 de diyebilirim tık etmedi o yüzden bloody taraftarym gpden şikayet edenler duydum baya

kbr91 vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,608
Üyeler
198,999
Son üye
SRC111

Geri