Öneri Max 30000 Bin Tl Sistem önerisi

ObitoR3

80+
Reaksiyon skoru
38
Bütçe
30000
Yeni yıl zamları aşırı artmadan 30000 bütçe ile bir sistem almak istiyorum monitör klavye vesaire ihtiyacım yok sadece sistem alacağım acil yardımcı olursanız bu gece bile sipariş verebilirim

Dostum o fiyata adam akıllı sistem bulamazsın belki eski olur ama yardım etmeye çalışıcaz istersen sana küçük bir araştırma ile yardımcı olabilirim.

Dostum o fiyata adam akıllı sistem bulamazsın belki eski olur ama yardım etmeye çalışıcaz istersen sana küçük bir araştırma ile yardımcı olabilirim.
yani bilemiyorum asla ve asla 2. el almam huzursuz olurum toplama yapmakta pek tercihim değil yani bütçe 30 dedim ama 32 33 elimden en fazla bu kadar gelir

7500f 4060Tİ sistem satlıyor ikinci elde.
dediğim gibi 2. el hiç bir şekil de almak istemiyorum olduğu kadar diye düşünerek 30bin e ne bulunabilir nasıl bir sistem dizilebilir fiyat performans eğer güzel bir şeyler varsa 32 33 e kadar çıkabilirim daha fazlası elimden gelmez maalesef

dediğim gibi 2. el hiç bir şekil de almak istemiyorum olduğu kadar diye düşünerek 30bin e ne bulunabilir nasıl bir sistem dizilebilir fiyat performans eğer güzel bir şeyler varsa 32 33 e kadar çıkabilirim daha fazlası elimden gelmez maalesef
Dostum belki rx580 ve am5 istersen 8400f li sistem olur 16gb lı ama o da 35 bin olabilir

Geri