Max 30k laptop önerisi

Attığınız laptop şu an bu bütçedeki en mantıklı laptop.
Bütçe esneyecek olursa diye 31e bunu
32ye kesinlikle zorlayıp bunu almanızı tavsiye ederim.
Hocam HP Victusu es geçip arada 3-4k farka değecek bir özellik var mı?
Birde Acer nitro modelinde işletim sistemi Linux olarak geliyor ve ona halledebilir miyiz?

Son düzenleme:
Birde MSI modelinde işletim sistemi Linux olarak geliyor ve ona halledebilir miyiz?

Victus alınmaz bence kalite olarak kötü.
Linux olayı için rufus ile Windows isosu kuruyorsun flash diske.
Laptopu yeniden başlatıp boot menüden flash seçince Windows kurulmuş oluyor.

Attığınız laptop şu an bu bütçedeki en mantıklı laptop.
Bütçe esneyecek olursa diye 31e bunu
32ye kesinlikle zorlayıp bunu almanızı tavsiye ederim.
Kanka bu acer iyi mi almayı düşünüyorum da bir de bu vergi indirimi muhabbeti olur mu acaba buna

Birde MSI modelinde işletim sistemi Linux olarak geliyor ve ona halledebilir miyiz?
Hocam biraz işlemcisi iyi, biraz ekranı iyi, biraz da marka modeli iyi sayılabilir. Bütçe varsa neden olmasın derim.
MSI modeli olarak hangisinden bahsediyorsun bilmiyorum ama linux silinip windows kurulabilir.
Kanka bu acer iyi mi almayı düşünüyorum da bir de bu vergi indirimi muhabbeti olur mu acaba buna
Fiyatına göre baya iyi ya, mobil 3070ti ile mobil 4070 saf güçte aynı sayılır. Vergi indiriminden yararlanması şartlara bağlı, fiyatı da fazla gelebilir yerli üretim olmamaya da takılabilir.

Hocam biraz işlemcisi iyi, biraz ekranı iyi, biraz da marka modeli iyi sayılabilir. Bütçe varsa neden olmasın derim.
MSI modeli olarak hangisinden bahsediyorsun bilmiyorum ama linux silinip windows kurulabilir.

Fiyatına göre baya iyi ya, mobil 3070ti ile 4070 saf güçte aynı sayılır. Vergi indiriminden yararlanması şartlara bağlı, fiyatı da fazla gelebilir yerli üretim olmamaya da takılabilir.
Anladım hocam, teşekkürler. Hem vergi indirimi olayını beklemem konusunda etrafımdan baya baskı yiyorum. O süre zarfına kadar kampanya bitmezse Acer nitro modelini düşüneceğim.

Son düzenleme:

Fiyatına göre baya iyi ya, mobil 3070ti ile mobil 4070 saf güçte aynı sayılır. Vergi indiriminden yararlanması şartlara bağlı, fiyatı da fazla gelebilir yerli üretim olmamaya da takılabilir.
anladım kanka saol ya senin attığın aceri yada bunu almak istiyorum karar veremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

32k idi bu da 1.5k daha indirim gelmiş

Geri